Aksu’da Vatan Partisi Açıldı

Vatan Partisi’nin Aksu İlçe Teşkilatı açıldı. Açılış törenine partililer katıldı.

20 Eylül 2021 Pazartesi 15:31
Aksu’da Vatan Partisi Açıldı

Doğu Perinçek’in Genel Başkanlığını yürüttüğü Vatan Partisi’nin Aksu İlçe Teşkilatı hizmete açıldı. Törene, Vatan Partisi İl Başkan ve Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, Vatan Partisi Antalya İl Örgütlenme Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Rıza Türkmendağ, Vatan Partisi İl Sekreteri Ahmet Özbay, Vatan Partisi Aksu İlçe Başkanı Oktay Yenice, Öncü Kadın Antalya İl Başkanı Berrak Lale Şahin, Türkiye Gençlik Birliği İl Başkanı Nilay Güven, Öncü Gençlik İl Başkanı Raşit Ekinci ve vatandaşlar katıldı. 

“Partimiz çığ gibi büyüyor”

Açılış konuşmasında Antalya’nın tüm ilçelerinde aktif olmayı hedeflediklerini belirten Vatan Partisi İl Başkan ve Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, “Partimiz çığ gibi büyüyor. Bundan 2 hafta önce Serik ilçe binamızı açtık. Ondan önce Döşemealtı ilçe binamızı açtık. Bugün Aksu’ya açıyoruz. Size söz veriyoruz. Yılsonuna kadar Antalya’da örgütlü olmadığımız hiçbir ilçemiz kalmayacak. 19 ilçemizin 19’unda da örgütlü bir Vatan Partisi olarak mücadele edeceğiz” ifadelerinde bulundu. Aksu’nun bir üretim merkezi olduğunu ve ülke ekonomisine ciddi katkılar sağladığını dile getiren Serdar Üsküplü, üreticilerin hakkını savunacaklarını söyledi.

Sorunlarla bire bir ilgileneceğiz

Aksu’nun örtü altı tarımının en önemli merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan Vatan Partisi Aksu İlçe Başkanı Oktay Yenice, “Amacımız Aksu’daki 35 mahallemizde de örgütlenmek olacak. Aksu bir üretim merkezidir. Türkiye’de yetiştirilen örtü altı sebzenin yüzde 60-65’i Aksu’dan çıkıyor. Böylesine önemli bir üretim merkezinde çiftçilerin önemli sorunları var. Bu sorunlarla bire bir ilgileneceğiz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
AksuVATAN Partisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.