Aksu’da ‘Tek adam’ devrini bitireceğim

Demokrat Parti (DP) Aksu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çiçek, projelerini kamuoyu ile paylaşmaya başladı. Çiçek, hastane, imar sorunu, kent meydanı, kongre ve kültür merkezi, spor salonu, piknik ve mesire alanı, mobese sistemi, çocuk parkları konularında halka söz verdi. Çiçek, belediyedeki ‘Tek Adam’ devrine son vereceğini kaydetti.

14 Ocak 2014 Salı 12:48
Aksu’da ‘Tek adam’ devrini bitireceğim
Aksu Belediye Başkanlığı yarışını diğer partileri kıskandıracak bir renklilik içinde sürdüren Demokrat Parti Adayı Hüseyin Çiçek, başkanlık görevini aldığında gerçekleştirmeyi hedeflediği projeleri halkla paylaştı. Çiçek, gazetemize yaptığı açıklamada “Aksu’ya, Aksuluya ve Aksu’da yaşayan herkese hizmet sözü veriyorum” dedi. DP’nin geçmişten gelen geleneği ve kaliteli Meclis Üyesi adayı yol arkadaşları ile birlikte, Aksu’ya çağdaş hizmeti vermeyi taahhüt ettiğini vurgulayan Hüseyin Çiçek, “”Artık kaybedecek bir günümüz bile yok. Aksu hak ettiği hizmeti almalı ve hizmet ‘Çiçek’ açmalıdır” diye konuştu.

İşte ‘Çiçek’ gibi projeler
DP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çiçek, birçok Aksulunun hastane yollarında ambulansta can verdiğini hatırlatarak, önce hastane sözü verdi. Çiçek, Aksu’nun kanayan yarası haline gelen imar problemini çözmek için gerekli çalışmaları geciktirmeden yapacağını da kaydetti. Hüseyin Çiçek, şöyle konuştu: “Aksulu bugüne kadar şahit olduğundan farklı bir döneme şahitlik edecek. Yeni bir kavram olan ‘yönetişim’ ile tanışıp, kararlara ortak olacak. Tek adam mantığı ile “Ben yaptım oldu” sona erecek. Hüseyin Çiçek’le gerçek demokrasi başlayacak. Hüseyin Çiçek olarak, siyaset hayatına girmeden önce ticaret yaşamımda yaptıklarımı bildiğinizi düşünüyorum. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatı olacaktır.”
 

Son Güncelleme: 14.01.2014 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.