AKSU’DA ‘KARDEŞ’ POLEMİĞİ

AKSU’da AK Parti İlçe Başkanı Avukat Durmuş Kaan Şahin’in Güney Haberci Aksu Gazetesi’ne yaptığı açıklamadaki “MHP tabanını oluşturan Ülkücü kardeşlerimizle, Türkiye’yi büyük ve güçlü yapma konusunda aynı hedefleri paylaşıyoruz” sözlerine MHP’den sert bir tepki geldi.

27 Ekim 2015 Salı 09:56
AKSU’DA ‘KARDEŞ’ POLEMİĞİ


MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, “Bizim öyle kardeşimiz yok. Türk Milliyetçileri, Ülkücüler kimlerle kardeş olacaklarını iyi bilirler” dedi. Başkan Kara, şöyle konuştu:
“Vatanımızın birliğini ve bütünlüğünü, bayrağımızı pazarlık konusu ederek terör örgütü ile aynı masaya oturanlarla kardeş olmamız söz konusu bile olamaz. Onlar kardeşlerini başka yerlerde arasınlar. Ben, Durmuş Kaan Şahin’le kardeş değilim.

Ama, AKP’ye oy verip de, terör örgütü ile pazarlığa oturmaya tepki gösteren vatandaşlarımızı kardeş olarak görüyorum. Bu vatandaşlarımızın da, 1 Kasım’da MHP’ye oy vereceklerine inanıyorum. Kendilerinden olmayan vatandaşları işten çıkaranlar, ekmeğini elinden alanlar hangi kardeşlikten söz ediyor?”

“MHP Allah’ın izni ile Aksu’da birinci parti olacaktır” diyen Başkan Kemal Kara, “Aksu milliyetçi insanlardan oluşan bir ilçedir. İnsanlarımız fikir olarak MHP’ye yakındır. Zaten seçim sonuçlarına bakıldığında, 2011 genel seçimlerinde AKP’nin oylarının düştüğünü, MHP’nin oylarının yükseldiğini görüyoruz.”
 

Son Güncelleme: 27.10.2015 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.