Aksu Meclisi’nde artık CHP de var

31 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra ittifak ortakları olan İYİ Parti grubunda yer alan Selahattin Öz ve İbrahim Coşkun, mecliste kendi gruplarını kurmak için dilekçe verdi. İki isim, bundan sonra Aksu Belediye Meclisi’nde CHP grubu sıralarında oturacak

04 Kasım 2019 Pazartesi 16:22
Aksu Meclisi’nde artık CHP de var

Yerel seçim sonrası ittifak ortakları İYİ Parti grubundan ayrılmayan ve bugüne kadar Aksu Belediye Meclisi’nde İYİ Parti sıralarında oturan Selahattin Öz ve İbrahim Coşkun, Aksu Belediye Meclisi’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  grubu kurulması için dilekçe verdi. Dilekçelerinin kabul edildiğini belirten iki isim, yarın yapılacak olan meclis toplantısında CHP grubuna ait sıralarda oturacak.

ORTAK HAREKET EDECEĞİZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Selahattin Öz, “Biz zaten seçim sonrasında ayrılarak kendi partimize geçecektik. Hemen ayrılmanın doğru olmayacağı düşüncesiyle 7 ay İYİ Parti’de kaldık. Şimdi kendi grubumuzu kuracağız ama yine ortak hareket edeceğiz” dedi.  İbrahim Coşkun ise, partisinin kurultay süreci nedeniyle İYİ Parti’den ayrıldıklarını söyledi. Coşkun, iki parti arasında herhangi bir sorun olmadığını ifade etti.

SÖZ HAKKIMIZ ARTTI

CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız ise, Türkiye genelinde böyle bir hareketin olduğunu belirtti. Yıldız, “Türkiye genelinde herkes ayrıldı. Bizimle birlikte meclislerde yer alan İYİ Partili meclis üyesi arkadaşlar da ayrıldı. Biz biraz geç kalmıştık, bizim arkadaşlarımız da ayrıldılar. CHP’li meclis üyesi varsa grubu da olması gerekiyordu. Görüşlerimizi bildirmemiz gerekiyordu. Biz yine İYİ Parti ile ortak çalışmaya devam edeceğiz. Bu şekilde Millet İttifakı’nın söz hakkı bir yerine iki olacak” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.