Aksu Belediyesi’nde yumruklu kavga!

Aksu Belediyesi’nde bugün öğlen saatlerinde yumruklu bir kavga yaşandı.  Yapı Kontrol Müdürü Nevzat Avcı ile Aksu Belediye Meclis Üyesi Kemal Kara arasında yaşanan kavgada, Avcı’nın kavga sonrası soluğu önce hastane, sonra Polis merkezinde aldığı ifade edildi.

11 Aralık 2019 Çarşamba 14:42
Aksu Belediyesi’nde yumruklu kavga!

Her gün değişik olayların yaşandığı Aksu Belediyesi, bu seferde yumrukların konuşulduğu bir kavgayla gündem oldu. Bugün öğlen saatlerinde Aksu MHP Meclis Üyesi Kemal Kara ile Yapı Kontrol Müdür Vekili Nevzat Avcı arasında yaşanan bir tartışmanın, daha sonra yumrukların konuşulduğu bir kavgaya neden olduğu ifade edildi. Kavga sonrası soluğu hastanede alan Avcı’nın kaşlarının açıldığı ve burnunun kırıldığı belirtildi. Kavga nedeni sır gibi saklanırken, kulislerdeyse kavgaya etken olan sebebin kaçak yapılaşma ile ilgili Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün adil bir tutum içerisinde olmadığı ileri sürülüyor.

Gelişmeler bu şekilde yaşanırken, Kemerağzı bölgesinde kurulan Orion Pazar’da ki kaçak yapılaşmayla ilgili 216 dükkana iş yeri açma ruhsatının verilmesinden dolayı, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Yapı Kontrol Müdürü Nevzat Avcı ile Başkan Yardımcısı Yusuf Koçyiğit hakkında görevlerini kötüye kullanmalarından dolayı soruşturma açılması izni vermişti.    

Haber Merkezi 

Son Güncelleme: 11.12.2019 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.