‘Aksu, Aksu’dan yönetilmelidir’

Bu hafta ‘5 SOHBETLERİMİZİN’ konuğu, MHP’liler oldu. Yerel seçimleri ve buna bağlı olarak ilçenin geleceğini masaya yatırdığımız sohbetimizde, MHP’li yöneticiler dikkat çekici bir iddia ortaya attı: “Aksu, Aksu’dan yönetilmelidir”

01 Ekim 2013 Salı 13:30
‘Aksu, Aksu’dan yönetilmelidir’
Startını geçen hafta verdiğimiz 5 SOHBETLERİ’nin bu haftaki konuğu, MHP Aksu İlçe yönetimi, belediye başkan aday adayları ve meclis üyeleri oldu. İki saat süren sohbetimiz boyunca, önümüzdeki yerel seçimleri, ilçenin geleceğini ve ileri kentler seviyesine gelebilmesi için nasıl bir yönetime ihtiyaç duyduğunu masaya yatırdık. Bu konuda önemli açıklamalarda bulunan MHP Aksu İlçe Başkanı Cihangir Coşgun, Aksu’nun, Aksulular tarafından, Aksu’dan yönetilmesi gerektiğini, Aksu’yu bilmeyen, Aksu’nun sosyal ve manevi değerlerinden haberi olmayan, ilçe halkının değer yargılarını göz önünde bulundurmayan kişiler tarafından Ankara’dan yönetilmemesi düşüncesini dile getirdi.

Konuşmasına gelecek yıl mart ayında yapılacak yerel seçimlerle ilgili değerlendirmeleriyle başlayan İlçe Başkanı Coşgun, “Aksu’yu Aksu’dan, Aksulularla birlikte en iyi şekilde yönetecek kadro, Milliyetçi Hareket kadrolarıdır. Şu anda birbirinden yetenekli ve Aksu için hizmet etmek isteyen 10 aday adayımız mevcut. Eğer daha fazla aday adayımız çıkmaz ise, aralarından biri de adayımız olacak. Şunun altını bir kez daha çizerek söylüyorum ki, bizim birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz. Bu düşüncede olanlar varsa da o akıllarını değiştirsinler. Aday arkadaşımız her kim olursa olsun, diğer aday adayı arkadaşlarımızla da hep birlikte çalışarak, Aksu’da seçimi kazanacağız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye söz verdik” dedi.

“Aksu’da iktidardan düşen Milliyetçi Hareket’in bayrağını, tekrar iktidara taşıyacağız” diyen Coşgun, “Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 31 Mart’ta Aksu’da yeniden MHP iktidara gelecektir ve Aksu hak ettiği hizmetlere, Milliyetçi Hareket kadroları ile kavuşacaktır. Milliyetçi Hareket’in tek düşüncesi vardır, o da Vatan ve Millet’tir. Söz konusu vatan ve millet ise, gerisi bizim için teferruattır. İlçemizin bugüne kadar çözülmemiş imar ve altyapı gibi pek çok sorunu vardır. Ancak halkımız hiç endişe etmesin. Bunların hepsi MHP’nin iktidarında bir bir çözülecektir. İddia ediyoruz ki, Akdeniz’in incisi, Antalya’nın gözdesi Aksu olacaktır” diye konuştu.

Adaylık sürecine de değinen MHP İlçe Başkanı Coşgun, “Geçen ay genel merkezimiz tarafından Aksu’da bir anket yaptırıldı. Bunun sonucu daha bize ulaşmadı. Ancak anketten çıkan isim, kesin aday olacaktır diye de bir şey yok. İl ve ilçe teşkilatlarımızın görüşleri ile partimizin kanaat önderlerinin düşünceleri de adayın belirlenmesinde önemli rol oynayacaktır. Ayrıca aday adayı arkadaşlarımızdan, Aksu’da seçimi nasıl kazanırsınız diye de bir rapor sunmalarını istedik. Adayı belirlerken, bunu da dikkate alacağız. Şu an mahalle ve köyleri gezerek vatandaşlarımızla bir araya geliyor, aday adaylarımızı tanıtıyoruz. Bu arada sadece bizim aday adaylarımızın ortaya çıkması, rakiplerimizin bizim aday arkadaşımızı beklemesi ve ona göre adım atmayı planlaması bile, MHP’nin Aksu’da önde olduğunu göstermeye yeter” ifadelerini kullandı.

İktidar partisi AK Parti’ye de göndermelerde bulunan Coşgun, ağır eleştiriler getirdi. Coşgun, “AKP’liler şu an Aksu’yu da AK Parti’nin belediyecilik anlayışıyla tanıştıracaklarını söylüyorlar. Kendilerini gülerek izliyorum. Aksu zaten AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ile tanıştı. Karaöz Belediyesi AKP tarafından yönetilmiyor mu? Gidin bakın Karaöz’ün haline, AK Parti’nin belediyecilik anlayışı da AK Parti’de orda kalsın dersiniz. Allah’ın izniyle Aksu’yu Milliyetçi Hareket kadroları ile öyle bir konuma getireceğiz ki, işte biz belediyeciliği böyle yaparız diyeceğiz. AKP’de belediyeciliğin lafla değil, icraatla yapıldığını görmüş olur” diye konuştu. /
Sercan AYTIŞ




















 

Son Güncelleme: 01.10.2013 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AKSULU 2013-11-05 15:23:13

hayırmı sayın aday adayları hani siz partiliydiniz ne oldu ne işiniz var bakim sizin sağda solda sizde hiç mi gurur yok bu lafları yoksa aday bellii olmadan başkası söylemişti. yazık size yazık