Aksu AK Parti’de gündem yoğun

Ak Parti Aksu İlçe Teşkilatı yeni yıla yoğun bir gündemle başlangıç yaptı. İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Halk Günleri’ndeki çalışmalarının yanı sıra esnaf ziyaretlerine de ağırlık verdi.

09 Ocak 2017 Pazartesi 15:32
Aksu AK Parti’de gündem yoğun
Şahin, vatandaşla yaptığı görüşmelerde, “Aksu için 2017, daha somut fotoğrafların ortaya çıktığı bir yıl olacak” mesajını verdi. Kadın ve Gençlik Kolları ise sosyal faaliyetlerin trafiğini hızlandırdı. Ak Kadınlar, Halep’e yardım için başlattıkları kampanyada ilk kolileri hazırladı.
AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı 2017’ye yoğun bir gündemle başladı. İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, bir gelenek haline gelen Halk Günleri’nin yanı sıra esnaf ziyaretlerine de ağırlık veriyor. Kadın ve Gençlik Kolları da yeni yılın ilk haftasını hareketli geçirdi.
Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş, Ak Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Halep’e yardım kampanyası kapsamında, ilçe teşkilatı olarak bir çalışma başlattıklarını belirterek, “Bu kampanyamıza destek veren bütün Aksululara çok teşekkür ediyoruz. Bu dondurucu kışta bizlerden yardım bekleyen insanları görmezden gelemezdik” dedi. Kadın Kolları olarak ilçede sosyal faaliyetlere yıl boyunca devam edeceklerini kaydeden Karataş, “Yapmakta olduğumuz ev ve mahalle ziyaretleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ederek gereken yardımı sağlıyoruz” diye konuştu.



Öte yandan, Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin’in mahalle ve esnaf gezilerinin de yeni yılın ilk haftasında yoğun geçtiği dikkati çekti. Şahin, bu ziyaretlerle ilgili şunları söyledi:
“2017 yılı Aksu için çok önemli adımların atıldığı bir yıl olacak. Büyük yatırımlara start verilmesinin yanında, kanalizasyon alt yapısı için projelendirme de yapılacak. 2019’da Aksu’nun belli bölgelerinde kanalizasyonu çözmüş olacağız. Vatandaşlarımız ve esnafımızla yaptığımız görüşmeler esnasında, bu yılki çalışmaları ve halktan gelen talepleri de gözden geçiriyoruz. İki kelimeden ibaret gibi görünen ‘İmar Sorunu’ da çok büyük bir alanı kapsıyor. Bu sorunu aşamalar halinde çözüme kavuşturmak için çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Hastane, Hükümet Konağı ve Mesire Alanına inşallah bu yıl başlıyoruz. Aksu için 2017, daha somut fotoğrafların ortaya çıktığı bir yıl olacak.”



Gerek halk gününde, gerekse mahalle ve esnaf ziyaretlerinde yaptığı görüşmelerde vatandaşlardan gelen yakınma ve talepleri titizlikle takip ettiklerini ve sonuçlandırmaya çalıştıkları dile getiren Başkan Şahin, “Hallederiz deyip geçiştirmekle olmuyor. Böyle bir tutum, ne Ak Parti’ye ne de benim yapıma uygun değil. Bu nedenle, halkımızın dileklerini yerine getirmek için ilgili makamlarla olan görüşmelere ağırlık veriyoruz” dedi.
2014’teki yerel seçimlerden sonra Aksu’da yeni bir dönem başladığını kaydeden Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yıllardır çözüm bekleyen sorunlar, birike birike dağ gibi yığılmıştı. Biz bunların üstesinden gelmek için sabırla ve kararlılıkla bir çalışma içine girdik. Bütün çalışmalar bir anda sonuçlanmıyor belki, ancak vatandaş bu sorunları çözme yolundaki samimiyetimize güveniyor. Aksu, bu sorunları aştıkça, Antalya’da yatırımın bir numaralı merkezi haline gelecek.”
 

Son Güncelleme: 09.01.2017 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.