AK Parti'ye sürpriz transfer

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde yerel seçimlerde BBP'den belediye başkanı adayı olan Emrah Ayhan, partisinden istifa etmesinin ardından Ak Parti'ye geçti.

08 Ağustos 2014 Cuma 18:13
AK Parti'ye sürpriz transfer
AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen rozet takma törenine partinin Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, milletvekilleri Hüseyin Samani ve Gökmen Özdoğan Enç, İlçe Teşkilatı Başkanı Ferruh Derin ve partililer katıldı.

Köse, törende yaptığı konuşmada, "Biliyorsunuz Antalya'da gerek CHP'den gerekse MHP'den arkadaşlarımız partimize katılımlar yaptı. Her partiden, her görüşten arkadaşımız bizimle birlikte hareket etmek için koşup geliyor. Bugün de burada BBP'den arkadaşlarımızın partiye dahil olduklarına şahit olduk. Bunun bir tek sebebi var. Artık muhalefetin, yapmayan ve yaptırmayan hizmetlerinin önünü tıkayan anlayışının, artık kendi partililerinin dahi çileden çıkarmış olmasıdır" dedi

Milletvekili Samani de cumhurbaşkanlığı seçimine değinerek, "Bugün Türkiye tarihi bir dönemeçtedir. Yani Türkiye bugün Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsında, 2023 hedeflerine gitme veya 2023 hedeflerinden geri dönüp, eski Türkiye'ye dönme kararlarını verecek. İlk defa halk kendi cumhurbaşkanını kendi seçecektir ve bunun gibi tarihi bir karar aşamasındadır" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra milletvekili Samani, Emrah Ayhan'a parti rozetini taktı. Daha sonra ilçe binası önünde hatıra fotoğrafı çektirildi. 

Son Güncelleme: 08.08.2014 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.