Ak Parti'ye katıldı

Antalya'da Kepez İlçe Kongresi'nde Ak Parti'ye katılan CHP'nin eski Muratpaşa Belediye Meclis üyelerinden ve milletvekili aday adaylarından Eşref Ural, CHP'nin heybesinde 21'inci yüzyılın dünyasına söyleyebileceği bir tek kelamı bile olmadığını belirterek, “Güçlü bir Türkiye istiyorsak, adres Ak Parti'dir" dedi.

16 Kasım 2014 Pazar 22:10
Ak Parti'ye katıldı
Antalya'da aralarında CHP'nin Muratpaşa Belediyesi eski Meclis üyelerinden ve milletvekili aday adaylarından Eşref Ural'ın da bulunduğu bir grup, Ak Parti Kepez ve Konyaaltı ilçe kongrelerinde düzenlenen törenle Ak Parti'ye geçti. Kepez ilçe kongresinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından rozeti takılan Eşref Ural, buradaki konuşması program nedeniyle kısa kesilince, neden AK Parti'ye geçtiğini anlatmak için Bakan Bozdağ'ın peşinden Konyaaltı ilçe kongresine gitti. Konyaaltı ilçe kongresinde kürsüye çıkıp kendisini anlatan Ural, Burdurlu olduğunu ve 1994 yılından bu yana da CHP içinde siyaset yaptığını söyledi. CHP Gençlik Kolları'nda başladığı aktif siyasi hayatının 20 yılının 10 yılının Muratpaşa Belediyesi'nde Meclis üyeliği ile geçtiğini söyleyen Ural, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun güven oyu almasının üzerinden 5 dakika geçtiği sırada kendisine bir telefon geldiğini söyledi. Arayan kişinin, yıllar önce 'Ahmet Davutoğlu Başbakan seçilirse Ak Parti'ye geçerim' dediğini hatırlattığını kaydeden Ural, "Bu sözü bana yıllar önce Allah söyletmiş herhalde. İyiki de söyletmiş" diye konuştu.

12 Eylül 2014 tarihinde istifa ettiğini belirten Ural, eski partisi CHP'ye ise ağır ifadelerle yüklendi. Artık CHP'nin hiçbir hayrı kalmadığını ve partisinden istifa ettiğini söyleyen Ural, “İstifa ettim diye CHP'yi karalamayacağım. Ama CHP'nin heybesinde 21'inci yüzyılın dünyasına söyleyebilecek bir tek kelamı yoktur" dedi. Ak Parti iktidarına kadar milletin aptal, cahil, gerici, nereye gideceği belli olmayan terbiye edilmesi gereken, korkularla, öcülerle yönetilmeye çalışıldığını da iddia eden Ural, konuşmasını, “Güçlü bir Türkiye istiyorsak, adres Ak Parti'dir" diyerek tamamladı. 

Son Güncelleme: 16.11.2014 22:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.