AK Partinin kamp yeri belli oldu

AK Parti 23'üncü İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında tüm bakan ve milletvekillerinin katılımıyla Afyonkarahisar'da yapılacak.

31 Ekim 2014 Cuma 11:11
AK Partinin kamp yeri belli oldu
Afyonkarahisar NG Güral Otel'de düzenlenecek 23'üncü İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na, Ak Parti'nin kurucu üyeleri, MKYK Üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu ve Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu üyeleri, milletvekilleri, Bakanlar Kurulu Üyeleri ve Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri katılacak.

Yarın başlayacak ve 2 Kasım Pazar günü sona erecek olan istişare ve değerlendirme toplantısı, Afyonkarahisar'da ikinci kez yapılacak. Toplantıya ilişkin Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 1 Kasım Cumartesi saat 11.15'de açılış, 2 Kasım Pazar günü de saat 14.30'da kapanış konuşmalarını gerçekleştireceği kaydedildi.
 

Son Güncelleme: 31.10.2014 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.