AK PARTİLİLERDEN ERDOĞAN İÇİN BAĞIŞ

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe başkanları ve partililer, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağışta bulundu.

24 Temmuz 2014 Perşembe 11:45
AK PARTİLİLERDEN ERDOĞAN İÇİN BAĞIŞ
 Kazım Özalp Caddesi'nde bulunan Ziraat Bankası'na giden partililerin yanı sıra, vatandaşlar da bağış kampanyasına destek verdi. AK Parti İl Başkanı Köse, "Cumhurbaşkanlığı süreci başladı. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimine tanıklık ediyoruz. Bu seçim milletimizin kaderi bakımından çok önemli. Bu seçimde milletin adayıyla dışarıdan gelen ithal adaylar arasında yarışma söz konusu. Dolayısıyla biz bu seçimde taraf olduğumuzu göstermek istedik. Milletin yanında saf tuttuğumuzu arkadaşımızla gösterdik" dedi.

ÖNEMLİ OLAN İRADEYİ ORTAYA KOYMAK
Antalyalıları Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmaya davet eden İl Başkanı Köse, "Bu destek her türlü şekilde olur. Fiilen olur, çalışmalarımıza katılmak isteyerek olur, dua ile olur. Aynı zamanda da sayın Başbakanımızın hesabına para yatırarak da olur. Millet olarak fert fert bir duruş göstermenin zamanı gelmiştir. Antalyalılardan bu duruşu bekliyoruz" diye konuştu.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de bağışını gerçekleştirdikten sonra yaptığı açıklamada, "Sayın Başbakanımızın hesabına bağışlarımızı gerçekleştirdik. Ben bu bağışların miktarından çok bağışların yapılıp yapılmama noktasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Üç kuruş da olsa beş kuruş da olsa Recep Tayyip Erdoğan ve yeni Türkiye'ye, bu kampanyaya destek olması milletin adamımın yanında saf tutması arzumuzdur" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.07.2014 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.