AK Partili Milletvekillerinin Aksu ziyareti

AK Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın ve Tuba Vural Çokal Aksu’yu ziyaret etti.

27 Ocak 2022 Perşembe 12:22
AK Partili Milletvekillerinin Aksu ziyareti

AK Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın ve Tuba Vural Çokal Aksu’yu ziyaret etti. İlk ziyaretlerini Aksu Belediyesine gerçekleştiren milletvekilleri, ardından Alaylı Mahallesinde üreticilerle bir araya geldi. Milletvekilleri daha sonra Topallı Mahallesine geçerek halk eğitim merkezi kurs binası açılışına katıldı.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın ve Tuba Vural Çokal’ı ağırladı. Belediyeyi ziyaret eden AK Partili vekiller Başkan Şahin ile görüşmelerinin ardından Alaylı Mahallesine geçerek burada çiftçilerle görüştü.

Mahalle ziyaretinin ardından Topallı’ya geçen milletvekilleri hayırsever işadamı Şahin Harun Kırbıyık tarafından yaptırılan özel gereksinimli çocukların eğitim alacağı kurs merkezinin açılışına katıldı. Açılışa Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci de eşlik etti.

Son Güncelleme: 27.01.2022 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.