AK Partili Kadın Başkana partisinden büyük ayıp

5 yıl boyunca Aksu’da Partisi’nin Kadın Kolları başkanlığı görevinde bulunan Saide Karataş'ın delege listesinde isminin olmadığı söylendi.

18 Aralık 2019 Çarşamba 14:26
AK Partili Kadın Başkana partisinden büyük ayıp

Cumartesi günü AK Parti ilçe delege seçimini gerçekleştirdi. Muhabirimiz de seçimi takip etmek için AK Parti İlçe Başkanlığı’ndaydı. Oradayken, Kundu Mahalle Temsilcisi Sadullah Aydemir ile ilçe sekreteri arasındaki bir diyalog dikkatini çekiyor. Sadullah Aydemir,  Kadın Kolları Eski Başkanı Saide Karataş’ın kendisini arayarak delege listesinde isminin olmadığını söylediğini ve üzgün olduğunu belirterek, sekreterden bu konuda bilgi almak istemiş. İlçe sekreteri ise konu hakkında bilgisi olmadığını ifade ederek, Aydemir’i İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci’ye yönlendirmiş. Artık İlçe Başkanı Cebeci ile Mahalle Başkanı Sadullah Ergin arasında görüşmenin nasıl geçtiğini bilemiyoruz.

Bu duyum üzerine konuyla ilgili bir araştırma yaptık ve Saide Karataş’ın isminin delege listesinde yer almadığını öğrendik.

Bilindiği üzere Saide Karataş, 2014 yılından beri AK Parti için emek veren, 2014 yerel seçimlerinde kapı kapı dolaşarak o dönem Başkan Adayı olan Halil Şahin için oy istemiş bir isim. 5 yıl boyunca Aksu’da Partisi’nin Kadın Kolları başkanlığı görevinde bulundu. Bu süreçte 5 veya 6 seçim geçirdi. Kırmadan dökmeden gecesini gündüzüne katarak özverili bir şekilde çalıştığına her Aksulu gibi bizler de şahidiz. Yani sözün özü, ortada bir emek ve vefa var. Bu vefa kişilerin ön yargısından dolayı farklı bir durum almamalı. Umarız bu yanlışlık bir an evvel düzeltilir

Son Güncelleme: 18.12.2019 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.