AK Parti’de yeni dönem

Tam bir şölen havasında geçen AK Parti Antalya Olağan İl Kongresi tamamlandı. AK Parti Antalya’da yeni Başkan Rıza Sümer ve ekibinin dönemi başladı.

11 Ocak 2015 Pazar 17:15
AK Parti’de yeni dönem
Kongreye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile partililer katıldı.

Delegelerin desteğini alarak AK Parti Antalya İl Başkanı seçilen Rıza Sümer, kongreden sonra kendisine destek verenlere yaptığı teşekkür konuşmasında, “Allah’ım mahcup etmesin. Devraldığımız bayrağı daha da yükseğe taşımak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Benden önceki İl Başkanlarıma ve yönetimlerine şükran borçluyuz. İnşallah ben ve ekibimde çok çalışarak, çok yol alacağız. Şimdi hedefimiz genel seçim olacaktır. Bunun için zaman kaybetmeden kolları sıvayacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti'nin çiçeği burnunda yeni Antalya İl Başkanı Rıza Sümer'i ilk kutlayan ailesi oldu.Sümer babası, eşi ve çocukları ile kongre salonunda mutluluk fotoğrafı verdi. 



 

Son Güncelleme: 11.01.2015 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sizleri bakıyorum 2015-01-13 18:10:51

gercekten rahat uyuya biliyor musunuz halk aç iken aksu halkına açil yardım eli uzatın aksu halkı perişan 2b den