AK Parti’de süreç başlıyor

AK Parti’de bayram sonrası belediye başkan adaylarının açıklanması sürecine girileceği öğrenildi. En geç eylül ayı sonuna kadar da tüm başkan adaylarının belirlenmesi hedefleniyor.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 17:55
AK Parti’de süreç başlıyor
Yerel seçimler yaklaştıkça, siyasi partilerde de hareketlilik yaşanmaya başladı. AK Parti’de bayram sonrası belediye başkan adaylarının açıklanması sürecine girileceği öğrenildi. Bu çerçevede ilk olarak mevcut belediye başkanlarının yeniden adaylıklarının açıklanması bekleniyor. AK Parti’nin Ağustos ayı içerisinde Döşemealtı ve Kumluca Belediye başkanlarının adaylıklarını açıklayarak sürece start vereceği kaydedildi.

Eylül ayı bekleniyor

Aday belirleme sürecinin bayram sonrası hız kazanacağını belirten AK Parti Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “İlk olarak mevcut belediye başkanlarımızın adaylıkları açıklanacak. Bunun yanı sıra bayram sonrası istifa sürecide başlayacak. Aday adayı olmak isteyen kişiler, görevlerinden istifa ederek sürece dahil olacak. En geç eylül ayı sonuna kadar da bütün belediye başkan adaylarımızın belirlenmesini bekliyoruz.”


Sercan AYTIŞ
 

Son Güncelleme: 31.07.2013 19:03
Anahtar Kelimeler:
AK PartiMehmet Akif Ordu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.