AK Parti’de kader anı

AK Parti Antalya milletvekilleri ve 19 ilçe başkanı, İlçe başkanları toplantısı için bir araya geldi. İl teşkilatında gerçekleşen ve halen devam eden toplantıda, 2014 yerel seçilmene kimlerin aday olacağının masaya yatırılacağı bildirildi.

11 Eylül 2013 Çarşamba 15:09
AK Parti’de kader anı
AK Parti Antalya İl teşkilatı adayların kaderini belirleyecek. İlçe başkanları toplantısı için AK Parti İl binasında bir araya gelen ve aralarında Antalya Milletvekilleri ile 19 İlçe başkanının bulunduğu toplantıda, gündem 2014 yılı yerel seçimleri. 2014 yılı yerel seçimleri için İlçe başkanlarının tek tek görüşlerinin alınacağı bildirilen toplantıda, yapılan kamuoyu araştırması sonrası isimleri ön plana çıkan aday adaylarının tek tek masaya yatırılacağı ifade edilirken, toplantı sonrası aday olacak isimlerin şekilleneceği ön görülüyor.

Son Güncelleme: 11.09.2013 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.