AK Parti'li meclis üyesi CHP'ye katıldı

Ak Partili Belediye meclis üyesi, partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 16:48
AK Parti'li meclis üyesi CHP'ye katıldı

DÖŞEMEALTI Belediye meclis üyesi AK Parti'li Mehmet Duman, partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den Döşemealtı Belediyesi meclis üyesi seçilen Mehmet Duman, istifa ederek CHP'ye katıldığını açıkladı. Hizmet yarışına bundan sonra CHP'de devam edeceğini belirten Mehmet Duman, "Amacım ilçeme daha fazla hizmet edebilmek. Bu düşüncelerle oy veren veya vermeyen herkesin meclis üyesi olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Mehmet Duman'ın CHP'ye katılmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. CHP'nin meclis üyesi sayısı 12 olurken, AK Parti'nin 11, MHP'nin ise 2 meclis üyesi bulunuyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.