AK Parti Kumluca İlçe Başkanı belli oldu

AK Parti Kumluca ilçe kongresi sonucunda mevcut Başkan Arif Yavuzer, yeniden seçildi.

15 Kasım 2014 Cumartesi 10:08
AK Parti Kumluca İlçe Başkanı belli oldu
Ak Parti Kumluca İlçesi 5'inci olağan kongresi Kumluca Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongreye, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Başkanı Mustafa Köse, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, çevre ilçe ve belde başkanlarıyla partililer katıldı. Kongrede konuşan mevcut Başkan Arif Yavuzer, göreve geldikleri günden itibaren yönetim kurulu, kadın ve gençlik kollarıyla birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirtirken, kongrelerin yenilenme süreci olduğunu aktardı.

'35 KİLOMETRE YOL YAPTIK'
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçim öncesi verilen sözleri yerine getirdiklerini aktarırken, Karagöl'ün 100 yıllık su problemini çözmek için çalıştıklarını söyledi. Bu yıl sonuna kadar Karagöl'ün suya kavuşacağını kaydeden Başkan Menderes Türel, Karacaören ve Salur mahallelerinin de içme suyu problemini çözdüklerini kaydetti. Kısa süre içinde Kumluca'da 35 kilometre asfalt çalışması yaptıklarını vurgulayan Başkan Türel, yıl sonuna kadar bu rakamın 50 kilometreye çıkacağını belirtti.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde mevcut Başkan Arif Yavuzer yeniden göreve seçildi.
 

Son Güncelleme: 15.11.2014 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.