Ak Parti İlçe Teşkilatı 7 Şubat’ı beklemedi

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım’ın “7 Şubat’tan itibaren ülke genelinde referandum için sahaya iniyoruz” açıklamasının ardından Aksu’da hareketli bir döneme girildi. Partinin tüm organları yoğun bir şekilde mahalle ve esnaf ziyaretlerine başladı.

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:39
Ak Parti İlçe Teşkilatı 7 Şubat’ı beklemedi
ANAYASA referandumu için 7 Şubat’ı start tarihi olarak belirleyen Ak Parti, yoğun bir kampanya döneminin ilk işaretlerini de veriyor. Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Kadın ve Gençlik Kollarının yanı sıra, ilçe yönetim kurulu üyelerini de harekete geçirdi. Başkan Şahin, tüm ilçe teşkilatına “Aksu’da çalmadık kapı bırakmayacaksınız” talimatını verdi.



Bir haftadır mahalle ve esnaf ziyaretleri yapan İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, ilk izlenimlerini Güney Haberci Aksu ile paylaştı ve şu değerlendirmede bulundu: “Herkesin çok iyi bildiği gibi, böbürlenmeyi bir siyasi söylem olarak asla benimsemedim ve arkadaşlarıma da kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bununla birlikte bir gerçekliğin de altını çizmek gerekiyor. Aksulu hemşerilerimiz son üç yıldır yapılan hizmetlerin farkında. Aksu Belediyemize yönelik genel bir memnuniyetin varlığını kimse inkar edemez. Devletimizin ve Büyükşehir Belediyemizin ilçemizde yönelik yatırımları da, görmek isteyen bütün gözler tarafından takdirle karşılanıyor.

Bütün bunlar, vatandaşla aramızda pozitif bir iletişim köprüsünü çoktan oluşturmuş durumda. Şimdi bizler, vatandaşımızın tekrar ayağına giderek, Anayasa değişikliği ile oluşacak yeni Türkiye manzarası hakkında onları aydınlatmaya, bilgilendirmeye çalışıyoruz. Onlara şunu soruyoruz: “Torunlarınızın nasıl bir Türkiye’de yaşamasını istiyorsunuz? Demokratik ilkelerin egemen olduğu, kalkınmasını tamamlamış, çağdaş bir ülke özlemini duyuyor musunuz?” Bütün vatandaşlarımızın ortak yanıtı elbette ‘Evet’ oluyor.



Referandumla ilgili çalışmalarımızı asla siyaset temeli üzerinde sürdürmüyoruz. Ak Parti’li, CHP’li, MHP’li ve diğer partilere gönül vermiş herkese gidiyoruz ve bunun bir memleket meselesi olduğunu söylüyoruz. “Buraya Ak Parti için oy istemeye gelmedik. Ülkemizin aydınlık yarınları için elimizi uzatmaya geldik” diyoruz. Bütün partilerden Aksulular bu mesajı çok net bir şekilde algılıyor.”

Son Güncelleme: 30.01.2017 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.