AK PARTİ İLÇE KONGRELERİNE BATIDAN BAŞLIYOR

AK PARTİ Antalya'da ilçe kongrelerine batıdan başlıyor. İlk kongre 6 Kasım'da Demre'de yapılacak. Kaş kongresi ise 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

03 Kasım 2014 Pazartesi 11:45
AK PARTİ İLÇE KONGRELERİNE BATIDAN BAŞLIYOR
 Ak Parti Demre İlçe Teşkilatı'nın 5'inci olağan kongresi 6 Kasım Perşembe günü saat 13.00'te Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılacak. İl Başkanı Mustafa Köse ile milletvekillerinin de katılması beklenen kongrede, 21'i doğal 421 delege oy kullanacak. Mevcut İlçe Başkanı Bayram Arıcı'nın kongreye tek aday olarak katılması bekleniyor. Kongrede kendisi dışında henüz aday çıkmadığını söyleyen İlçe Başkanı Arıcı, "Üçüncü ve son dönemde Ak Parti Demre İlçe Başkanı olarak, Demre'ye hizmet etmek istiyorum. Ancak son karar teşkilatımızın" dedi.

KAŞ KONGRESİ 9 KASIM'DA
Ak Parti'nin Kaş İlçe Kongresi ise 9 Kasım Pazar günü saat 14.00'te Kaş Belediyesi Çerçiler Düğün Salonu'nda yapılacak. Kongrede, 26'sı doğal 424 delege oy kullanacak. Kongreye mevcut İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş'ın tek aday olarak katılması bekleniyor. İlçe Başkanı Ulutaş, "3 yıldır Kaş'a ve Kaşlılara hizmet ediyorum. Kaş'a hizmete devam etmek istiyorum. Son karar teşkilatımızındır" diye konuştu.



Son Güncelleme: 03.11.2014 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.