Ak Parti Finike siyaset akademisi derse başladı

AK Parti'nin Finike İlçesi'nde düzenlediği siyaset akademisi, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın verdiği ilk dersle başladı.

07 Ekim 2016 Cuma 13:10
Ak Parti Finike siyaset akademisi derse başladı
Finike Belediyesi'ne ait sinema salonundaki siyaset akademisinin açılış dersine Ak parti Genel başkan Yardmıcısı Cevdet Yılmaz'ın yanı sıra Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, ilçe başkanları, siyaset akademisi katılımcı öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yılmaz, siyaset akademisinde yaptığı konuşmada, Kalkınma Bakanlığı döneminde Antalya'ya pek çok kere geldiğini ancak batı ilçelerine çok zaman ayıramadığını kaydetti. "Bu bölgenin insanları cennete gittiklerinde yabancılık çekmeyecekler" diye espri yapan Yılmaz, "Bir tarafta doğal güzellikler, diğer tarafta ise tarihi güzellikler ve güzel insanlar var. Bu yörenin tüm insanlık için önemli değerlere sahip olduğunu gördüm" dedi.

Bölgenin öncelikli olarak ulaşım altyapısına yönelik çeşitli eksiklikleri bulunduğuna işaret eden Yılmaz, "Batı Antalya yollarının iyileştirilmesi, yolculukların daha iyi hale getirilmesi için gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlar var. Bu bölgenin gelişimine çok önemli katkılar sağlayacak olan üçüncü havaalanının yerinin belirlenmesi konusunda önemli ilerlemeler kaydedildi" dedi.

Cevdet Yılmaz, partisinin henüz 15 yaşında genç bir parti olmasına rağmen, 14 yıllık başarılı bir iktidar dönemi geçirdiğini vurguladı. Ak Parti'nin, Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi bir erdemliler hareketi olduğunu belirten Cevdet Yılmaz, "Siyasete itibar kazandıran anlayışa sahip partimiz, bu nedenle tüm seçimlerden daha büyük bir başarı ile çıkmıştır. Devletle millet buluşturulmuştur" diye konuştu.

Siyaset anlayışlarında her şeyin insan için olduğuna işaret eden Cevdet Yılmaz, "Biz siyasetimizin merkezine 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışını koyduk. İnsanları 'ben' değil 'biz' diyerek dinledik ve sorunlara ortak çözüm aradık. İnsan ne kadar mutlu olursa, ne kadar huzurlu olursa devlet de o kadar güçlü olur" dedi.

Programda, Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike Belediye Başkanı Osman Kaan Sarıoğlu ve İl Başkanı Rıza Sümer de katılımcılara başarılar diledi.

Son Güncelleme: 07.10.2016 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.