Ak Parti Antalya milletvekili adayı...

AK Parti Antalya milletvekili adayı Hüseyin Samani, "CHP'nin amacı iktidar olup ülkeyi yönetmek değil. İktidara gelemeyeceklerini kendileri de biliyorlar zaten. Onların derdi, ülkeyi yönetmek değil, kendi koltuklarını kaybetmemek" dedi.

30 Nisan 2015 Perşembe 12:25
Ak Parti Antalya milletvekili adayı...


Ak Parti Antalya milletvekili adayı Hüseyin Samani, seçim çalışmaları kapsamında Korkuteli'de vatandaşlarla buluştu. İlçe binasında partililere seslenen Hüseyin Samani, Ak Parti iktidarında Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan itibaren yapılan yatırımdan daha fazlasının yapıldığını söyledi. Samani, "Bizim tek bir siyaset anlayışımız var, o da halka hizmet. 2023 Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılı. Güçlü bir Türkiye için 7 Haziran seçimleri çok önemli. İstikrarın devam etmesi, ülkemizin dünyada söz sahibi olabilmesi için sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

'CHP'NİN DERDİ KOLTUĞU KAYBETMEMEK'

Muhalefetin yerine getiremeyeceği sözler vererek halkı kandırmaya çalıştığını kaydeden Samani, CHP'nin seçim beyannamesindeki vaatlerinin sadece reklamdan ibaret olduğunu öne sürdü. Samani, "CHP'nin amacı iktidar olup ülkeyi yönetmek değil. İktidara gelemeyeceklerini kendileri de biliyorlar zaten. Onların derdi, ülkeyi yönetmek değil, kendi koltuklarını kaybetmemek. CHP'nin seçim vaatlerinin gerçekliğine aklıselim insanlar da partilileri de inanmıyor zaten" diye konuştu.

'AK PARTİ YOLUN ALASINI YAPAR'

CHP'li milletvekili adayı Niyazi Nefi Kara'nın 'Bunlar yol yaptık diyorlar, Korkuteli- Antalya yolu ortada. Bunların yaptıkları yol değil, yolsuzluk. Ülkeyi soyanlar her türlü hırsızlığı yapan, halkın karşısına çıkıp utanmadan sıkılmadan oy istiyorlar' şeklinde açıklama yaptığını hatırlatan Hüseyin Samani, şöyle dedi:

"Sen Cehennem Deresi neresi bilir misin? Geçmişte tek şeritli yolları kullananlar bugün duble yollarda seyahat ediyor. Geçmişte yüzlerce vatandaşın yaşamını yitirdiği o Antalya yolu bugün Söğüt'e kadar duble yol olacak. Vatandaş bölünmüş yollarda seyahat edecek. Nefi Kara 'Sen düne kadar hiç hastaneden çıktın mı? Kendi partisinin yaptığı ön seçimde birinci çıkınca Antalya'nın her ilçesinin sorunlarını biliyorum zannediyor. Nefi Kara, Korkuteli- Antalya yolunun eski halini bilir mi? Tek arabanın geçtiği, diğerinin beklediğini bilmez. Elmalı yolunun eski halini bilmez. Biz bunların eski halini iyi biliriz. Vatandaş da iyi bilir. Zamanında Türkiye'de 20 yılda yapılmayan yollar, tüneller var. Nefi Kara önce bunları araştır. Ak Parti yolun alasını yapar, tünel de yapar. Onların bol keseden atmalarına vatandaşın karnı tok."

Son Güncelleme: 30.04.2015 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.