AK Parti Akseki İlçe Başkanı belli oldu

AK Parti Akseki İlçe Başkanlığı görevine mevcut Başkan Mehmet Özdilek seçildi.

15 Kasım 2014 Cumartesi 22:53
AK Parti Akseki İlçe Başkanı belli oldu
AK Parti Akseki İlçe Kongresi Belediye Kültür Salonu'nda yapıldı.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, kongrede yaptığı konuşmada, gelecek yıl yapılacak genel seçimleri hatırlatarak, partililerden daha fazla çalışmalarını istedi.

AK Parti Antalya İl Başkanı MUSTAFA KÖSE de 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde başarılı olduklarını belirtti. AK Parti olarak çok büyük bir aile olduklarını ifade eden Köse, Antalya'da üye sayılarının 222 bin 106'ya ulaştığını kaydetti. Kongrelerin önemine işaret eden Köse, kongrelerin bir yenilenme süreci olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından iki adayın yer aldığı seçime geçildi. 262 delegenin oy kullandığı kongrede 158 oy alan Mehmet Özdilek, yeniden başkan olarak görevlendirildi. Diğer aday Ahmet Güngör Erk ise 100 oy aldı. Özdilek'in yönetiminde Ragıp Çetin, İbrahim Dikmen, Umut Benzedi, Halis Lütfi Gündoğdu, Nurdane Yılmaz, İsmehan Keleşoğlu, Ramazan Vuran, Dursun Arslantaş, Murat Çoban, Hüseyin Erdem, İlyas Sarı, Mehmet Ali Erdem, Tacettin Küçükbayır ve Mustafa Zorlu yer aldı. 

Son Güncelleme: 15.11.2014 23:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.