Aday adayları güç birliği yaptı

MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayları, hafta sonu düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Eşlerinde hazır bulunduğu kahvaltıda, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

17 Eylül 2013 Salı 18:31
Aday adayları güç birliği yaptı
Denizim Park Restoran’da düzenlenen kahvaltıda buluşan MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayları, bir arada olmanın keyfini çıkardı. Sohbet eşliğinde hep birlikte kahvaltı yapan aday adayları, ayrıca yerel seçim öncesinde birlik ve beraberlik mesajı da vermiş oldu. Kahvaltı sırasında aday adaylarını eşleri de yalnız bırakmadı. Böylelikle aday adaylarının eşleri de birbirlerini tanıma fırsatı buldu ve uzun süre sohbet etme şansı yakaladı.

Milliyetçi Hareket camiasının her zaman bir aile olarak tek çatı altında toplandığına dikkat çeken MHP Aksu İlçe Başkanı Cihangir Coşgun, “Bugün burada bütün aday adaylarımızla birlikte bir aile olarak sahada var olacağımızı gösterdik. Milliyetçi Hareket camiası, her zaman tek çatı altında toplanmasını bilmiştir. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya da hiç kimsenin gücü yetmez. Adayımız her kim olursa olsun, bu birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışarak seçimi kazanacağımızdan da hiç kuşkumuz yok” dedi.
 

Son Güncelleme: 17.09.2013 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.