Aday adayları Ankara yolunda

Yerel seçimlere giderek yaklaşılırken, aday adayları da bir bir Ankara yollarını aşındırmaya başladı. Geçen hafta da MHP’nin üç aday adayı Başkent yollarındaydı.

24 Eylül 2013 Salı 13:52
Aday adayları Ankara yolunda
Seçim atmosferine hızla girilirken, aday adayları da adaylık çalışmalarını hızlandırdı. Bu çerçevede sık sık Ankara’ya giderek parti genel merkezleri nezdinde görüşmelerini sürdüren aday adayları, adaylık almak içinde birbirleriyle kıyasıya bir yarış sergiliyor. Partilerin adaylarını açıklamasına az bir zaman kalmasıyla da aday adayları bu günlerde pek sık Ankara yollarında görülüyor.

Aksu’da şu an aday adayı bolluğu yaşayan tek parti MHP görülürken, iktidar partisi olan AK Parti’de ise, aday adaylığı süreci 21 Ekim’de start alıyor. Ana muhalefet partisi CHP’de de şu an sadece iki aday adayı görülüyor. Adaylık kovalayan MHP’nin Aksu Belediye Başkan Aday Adayları Ramazan Özen, Durmuş Ali Arslan ve Hüseyin Büyükkalay’ın da geçen hafta Ankara’ya giderek çeşitli temaslarda bulunduğu öğrenildi.



Sercan AYTIŞ
 

Son Güncelleme: 24.09.2013 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.