AB- Türkiye ilişkileri konuşuldu

AVRUPA Birliği (AB)- Türkiye İlişkilerinin Turizm Sektörü Üzerindeki Etkileri Ve Türkiye'nin Yeni Turizm Hedefleri konulu panel Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) düzenlendi.

29 Kasım 2016 Salı 13:24
AB- Türkiye ilişkileri konuşuldu
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi, AÜ Turizm Fakültesi ile Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) işbirliğiyle 'AB-Türkiye İlişkilerinin Turizm Sektörü Üzerindeki Etkileri ve Türkiye'nin Yeni Turizm Hedefleri' konulu panel düzenlendi. AÜ Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'ndaki panel, AÜ Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Beykan Çizel'in moderatörlüğünde yapıldı. Panele, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve aşçı, fotoğrafçı ve haber muhabiri Wilco van Herpen konuşmacı olarak yer aldı.



Panelin açılışında AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, AB-Türkiye ilişkilerindeki son durum ve turizm sektörü üzerine etkileri hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca bölgedeki turizm kapasitesi, sektörde yaşanan sorunlar ve yeni turizm perspektifleri konularına da değinen Hacısüleyman'ın konuşmasının ardından Wilco Van Herpen ise Türkiye'de kültürler arası ilişkiler ve farklı turizm hedefleri üzerine bir gezginin açısından değerli tecrübelerini paylaştı. Soru-cevap kısmıyla sona eren panelde ATSO Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerince hazırlanan Antalya Tabloları moderatör ve konuşmacılara takdim edildi. 

Son Güncelleme: 29.11.2016 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.