Aslında perşembenin gelişi çarşambadan belliydi, ama bunu sadece görmek isteyen gözler gördü. Halkın, vatandaşın huzur ve güvenli bir toplum özlemi içinde olduğunu anlamak için sosyolog veya siyaset bilimci olmak gerekmiyordu.

Kahvehanelerde, otobüs duraklarında, işyerlerinde yapılan sohbetlere biraz kulak kabartan herkes, “Yeter artık!” seslerini rahatlıkla duyabilirdi.

Ne yazık ki siyasi hırs bürümüş gözler bunu fark edemedi. İnsanlar ülkede siyasi istikrar istiyordu. Mesele bu kadar basitti, ama anlamak istemeyene kimse bir şey anlatamaz.

Anlamak için mutlaka hezimet mi gerekiyordu? Demek ki birileri için gerekiyormuş.

Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya ve Aksu’da da AK Parti’nin zaferi tartışılmaz bir gerçek olarak karşımızda duruyor. Şimdi bilanço yapma zamanıdır…

AK Parti içinde olup da 1 Kasım’da yenilgi bekleyenlerden tutun da, muhalefet partilerinin yönetimlerine kadar her yerde hesaplar görülmeye başlanacak. CHP ve MHP’yi olağanüstü kongreler bekliyor. Bu partilerin gecikmiş vitrin düzenlemesi yapma zamanı geldi.

Antalya ve Aksu’daki durum ne peki?

AK Parti açısından Antalya artık bir kaleye dönüşmüştür. “Sahiller CHP’nin” efsanesi yerel seçimde zaten yıkılmıştı, bu seçimde artık iyice yerle bir oldu.

AK Parti sandıktan aldığı bu güven duygusu ile hem Antalya’ya hem de Aksu’ya hizmet yağmurunu başlatırsa hiç şaşırmayın.

Durmuş Kaan Şahin başkanlığında AK Parti İlçe Teşkilatı ile Halil Şahin’in Başkanlığındaki Aksu Belediyesi, Menderes Türel’in liderliğindeki Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek ilçemizi yepyeni ufuklara taşımalıdır.

Bunu beklemek en doğal hakkımız…

Seçmen AK Parti’ye “Sana güvenim tam” mesajını verdi. AK Parti de hem Türkiye’ye hem Antalya’ya hem de Aksu’ya bunun karşılığını en iyi şekilde vermelidir.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.