Yürüyüşle kansere dikkat çektiler

LÖSEMİLİ Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen 'Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü', 6 ilde eş zamanlı yapıldı.

07 Mayıs 2017 Pazar 14:15
Yürüyüşle kansere dikkat çektiler
 

 

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Akra Otel önünde toplanan LÖSEV gönüllü ve aileleri, Eski Lara Yolu'nu takip ederek yaklaşık 4 kilometre yürüdü. Slogan atarak ilerleyen LÖSEV gönüllüleri, yürüyüşlerini Terra City Alışveriş Merkezi önünde sonlandırdı.



LÖSEV Antalya Temsilcisi Semiha Baydemir, Ankara, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Kayseri ve Antalya'da eş zamanlı yürüyüş düzenlediklerini belirterek, “Amacımız kansere dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak. Lösemi ve kanser tedavi edilebilir hastalıktır. Spor yaparak da kanseri önleyebileceğimiz mesajını vermek istedik" dedi.


Son Güncelleme: 07.05.2017 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.