Sevgi Evleri'nde diş taraması

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Antalya Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu'nda çocuklara yönelik diş sağlığı taraması yapıldı.

14 Mart 2018 Çarşamba 11:30
Sevgi Evleri'nde diş taraması

Fakülte öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği 'Oral Hijyen ve Motivasyon Etkinliği'ne, öğretim üyesi ve asistanlardan oluşan akademisyenler de katıldı. Etkinlik kapsamında Diş Hekimliği Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından çocuklara ağız ve diş sağlığı hakkında temel eğitim verilerek ağız diş taraması yapıldı. Ayrıca çocuklara diş bakım materyalleri dağıtıldı.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Er, “Yetiştirme yurdumuzda kalan çocuklarımızı ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirmeyi amaçlandığımız etkinlikte çocuklara diş taraması yapıldı ve taramalar sonucu problemleri tespit edilen çocuklarımızın diş tedavileri aciliyet sırasına göre fakültemiz kliniklerinde yapılacak. Bu süreçte bize yardımcı olan, Yetiştirme Yurdu Müdürü Ali Özdemir ve diğer çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.