Sağlık-Sen'den hayırlı olsun ziyareti

SAĞLIK ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Necat Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

07 Aralık 2016 Çarşamba 12:22
Sağlık-Sen'den hayırlı olsun ziyareti
Sağlık- Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk ve Başkan Yardımcısı Bekir Çavuşoğlu, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz'ı, yeni hizmet binasına taşınmalarından dolayı ziyaret etti. Konuklarına yeni hizmet binasını gezdiren Prof. Dr.Necat Yılmaz, bina hakkında bilgiler verdi. Başkan Kuluöztürk, "Kamu Hastaneleri Birliğinde görevli sağlık çalışanlarımız için daha iyi fiziki ortam ve çalışma koşullarının oluşturulmasını önemsiyoruz. Genel Sekreterimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 07.12.2016 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.