Sağlık için filede buluştular

ANTALYA Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Sağlık İçin Filede Buluşalım' isimli voleybol turnuvası sona erdi.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 10:59
Sağlık için filede buluştular
10 erkek, 7 bayan takımdan oluşan 17 ekibin mücadele ettiği turnuva 5 hafta sürdü. Fatih Spor Salonu'nda oynanan maçlara sağlık çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Doktor, hemşire, hasta bakıcı başta olmak üzere hastane personelinin mücadele ettiği turnuvada 'en'ler de ödüllendirildi.
Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Murat Özdemir ve turnuva Koordinatörü Arif Oktaroğlu, amaçlarının sağlık çalışanlarının stresli çalışma ortamlarından uzaklaşmalarını sağlamak ve kaynaştırmak olduğunu söyledi.
Turnuva sonunda kadınlarda Antalya Sağlıkspor, erkeklerde ise Finike Halk Sağlığı birinci oldu.
Dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Murat Özdemir ile Büyükşehir Belediyesi Spor Koordinatörü Necati Yıldırım'dan aldı. 




Son Güncelleme: 31.05.2017 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.