Öğrencilere diş taraması

ALANYA Diş Sağlığı Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle okullarda öğrencilere ücretsiz diş sağlığı taraması başlatıldı.

09 Aralık 2016 Cuma 16:31
Öğrencilere diş taraması
Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ağız ve diş sağlığı konusunda erken yaştan itibaren toplumsal bilincin arttırılmasına katkı sağlamak, ağız ve diş sağlığı açısından tedaviye ihtiyacı olan çocukları tespit etmek amacıyla okullarda diş taraması yapıldı. Diş hekimi Volkan Ünal ve tekniker Mine Semerci tarafından öğrencilerin ağız ve diş muayenesi yapıldı.
Diş taramasında öğrencilere ağız ve diş sağlığı konusunda bilinci artırmak ve diş çürüklerinin önlenmesi konusunda bilgiler verildi. Muayene sonrasında ise öğrencilerin muayene sonuçları kartlara işlenerek ailelerine verilmek üzere öğretmenlerine teslim edildi. 

Son Güncelleme: 09.12.2016 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.