Manavgat'ta evde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti

ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği'ne (AKHB) bağlı Manavgat Devlet Hastanesi tarafından Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında, hastaneye gidemeyecek durumda olan yatağa bağımlı hastalara yönelik evde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti verilmeye başladı.

06 Ekim 2016 Perşembe 12:01
Manavgat'ta evde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti
Manavgat Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nın Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde başlattığı Evde Sağlık Hizmetlerine ek olarak, 29 Ağustos itibariyle evde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetini başlattı. Rehabilitasyon ve fizik tedavi uzmanının kontrolünde fizyoterapistlerce hastanın evinde belli bir program dahilinde fizik tedavi ve rehabilitasyon seansları verilmeye başladı. Hizmetin başladığı günden bugüne 33 hasta programa alınırken, tespiti yapılan, evde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti kapsamına uygun olan diğer hastalara da belli program dahilinde hizmet verileceği belirtildi.

Geçirdiği trafik kazası sonrası yatağa bağımlı hale gelen ve evde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti kapsamına alınan Selkan Erenoğlu, "Hastane çalışanları, evde sağlık hizmetleri ekibi ve fizyoterapistler tarafından bir aile sıcaklığı gördüm. Son derece memnunum. Onların gönülden ve güler yüzlü verdiği hizmetlerinden dolayı; bu hizmetin bizim ayağımıza kadar gelmesine vesile olanlara teşekkürlerimi iletiyorum" dede. 

Son Güncelleme: 06.10.2016 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.