Köse’den Kepez’in sağlık tesisine özel övgü

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi’ni gezen AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, sağlık merkezi’nin, özel hastane konforunda hizmet veren bir tesis olduğunu söyledi.

24 Ekim 2017 Salı 11:42
Köse’den Kepez’in sağlık tesisine özel övgü

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, dişten göze, diyetisyenden psikoloğa, evde bakımdan talasemi testine kadar yüzlerce kişiye şifa dağıtan Kepez Belediye Sağlık Merkezi’ni, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer’e tanıttı. Başkan Hakan Tütüncü, Köse ve Sümer’e, sağlık merkezi binasındaki ağız ve diş polikliniği, diyetisyen, göz polikliniği, psikoloğ, talasemi testinin yapıldığı laboratuvar ve evde sağlık hizmetinin verildiği birimleri gezdirdi.

Belediye şifa dağıtıyor
Belediye sağlık merkezinin sağlık alanındaki örnek çalışmaları hakkında misafirlerine bilgi veren Başkan Tütüncü, “Bu yaz döneminde hizmete açtığımız sağlık merkezimizde bugüne kadar ağız ve diş polikliniğimizde bin 481 kişi, göz polikliniğimizde ise bin 808 kişi muayene oldu.  Sağlık merkezimizde 10 bin 644 vatandaşımıza talasemi testi, 24 bin 955 hemşehrimize diyetisyen, 888 kişiye de psikolog hizmeti verdik” ifadesini kullandı.

117 bin Kepezliye evde bakım
Tütüncü, evde sağlık hizmeti kapsamında bakacak kimsesi olmayan yaşlılara ve kronik yatalak hastalara doktor, pansuman, ambülans, engelli taksi, kişisel temizlik, evde temizlik, evde fizyoterapi ve evde diş hizmeti verdiklerinin altını çizdi. Bugüne kadar 117 bin Kepezliye evde sağlık hizmeti götürdüklerine işaret eden Tütüncü,  8 yıllık görev süresi içerisinde 5 bin 884 çocuğu sünnet ettirdiklerini, 39 bin kişinin de kalp taramasını yaptıklarını belirtti.

“Tütüncü kalitesini ve farkını ortaya koydu”
AK Parti Milletvekili Mustafa Köse de tanıtım gezisinin ardından yaptığı açıklamada sağlık merkeziyle ilgili şunları söyledi: “Hakan Başkan’ın yaptığı her iş birbirinden değerli, her işinde kalitesini ve farkını ortaya koyuyor. Belediye sağlık merkezi de örnek alınması gereken bir hizmet olmuş. Diş sağlığı polikliniğinden psikoloğuna, göz muayenesinden fizyoterapistine kadar çok önemli hizmetleri sağlık merkezinde Kepezlilere ve Antalyalılara sağlanıyor. Bu tesisin bir güzelliği de buradan yönlendirilen evde bakım hizmetiyle seyyar diş laboratuvarına varıncaya kadar imkânı olmayan, gelemeyen, yatalak hastalarımıza diş tedavisinden fizyoterapiste kadar bu merkezden her türlü sağlık hizmete götürülüyor.

“Tütüncü, Allah razı olsun anlayışında hizmetler yapıyor”
Bugüne kadar da 115 binin üzerinde vatandaşımıza evde sağlık hizmeti götürülmüş. Bu çok büyük bir hizmet. Allah razı olsun. Vatandaşlarımız,  Allah razı olsun desin, bize yeter diyoruz. Hakan Başkanımız bu anlayışla hizmetlerini gerçekleştiriyor. Belediye sağlık merkezi, gelip görmeyenin görmesi gereken bir hizmet. Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, özel hastane ayarında, her türlü konforu içerisinde barındıran, yetişmiş nitelikli doktor, hemşire, biyolog kadrosuyla hizmet veren bir tesis olmuş.  Hakan Başkanımızı tebrik ediyorum.”
Sağlık merkezi tanıtım gezisine belediye meclis üyeleri de eşlik etti.  

Son Güncelleme: 24.10.2017 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.