Kepez’den spora büyük yatırım

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ‘Sporun Başkenti Kepez’ sloganıyla başlattığı spor yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Kepezlilere her türlü hizmeti sunan Kepez Belediyesi şimdi de 6 yeni semt spor sahası için toplu temel atma töreni düzenliyor.

07 Kasım 2017 Salı 10:01
Kepez’den spora büyük yatırım

Kepez Belediyesi yatırımdan yatırıma koşuyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ‘Sporun Başkenti Kepez’ sloganıyla başlattığı spor yatırımları hız kesmeden devam ediyor.

Kepezlilere her türlü hizmeti sunan Kepez Belediyesi yatırım ağına eklediği semt spor sahalarının sayılarını günden güne artırmak için çalışıyor. Sağlıklı yaşamın en önemli faktörlerinden olan sporun, yaşam alanlarına girmesi için semt spor sahalarının sayılarını artırmayı hedefleyen Kepez Belediyesi, 9 Kasım 2017 Perşembe günü 6 yeni semt spor sahası için toplu temel atma töreni düzenliyor.

6 semt spor sahası daha

Her yaştan Kepezliye sağlıklı bir yaşam sunacak olan 6 semt spor sahasının temelleri Ünsal Mahallesi 5105 Sokak’ta saat 11.00’da düzenlenecek törenle atılacak. Ünsal Mahallesi’nde 11 bin 27 metrekare, Altınova Düden Mahallesi’nde 15 bin 430 metrekare, Mehmet Akif Ersoy ile Çamlıbel Mahalleleri’ne 7 bin 107’şer metrekare, Karşıyaka Mahallesi’ne 8 bin 60 metrekare ve Duacı Mahallesi’ne ise 5 bin 73 metrekare büyüklüğünde semt spor sahası yapılacak.

İlk saha Ünsal’a

İçinde futbol, basketbol ve voleybol sahaları, fitness grubu, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, büfe, duş, soyunma kabinleri, pergole, masa ve bankların yanı sıra, bazılarında kaykay pisti de yer alacak olan 6 yeni semt spor sahasının ilki, Ünsal Mahallesi’ne inşa ediliyor.

Dokuma’ya 2 futbol sahası

Yıl içinde 5 tane semt spor sahasının açılış kurdelesini kesen Başkan Tütüncü, göreve geldiğinde ‘Kepez sporun başkenti olmalı’ sözünün gereği olan yatırımları bir bir gerçekleştiriyor. Varsak’ta bir futbol sahası tamamladıklarını hatırlatan Tütüncü, Dokuma Parkı bünyesine de önümüzdeki yıl 2 tane daha futbol sahası yapılacağını müjdeledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.