Kepez’den 5 yıldızlı sağlık hizmeti

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi’ndeki diş polikliniği, Antalya’nın en ekonomik diş tedavisini 5 yıldızlı hastane standartlarında vatandaşın hizmetine sunuyor

25 Ekim 2017 Çarşamba 11:36
Kepez’den 5 yıldızlı sağlık hizmeti

Antalya’da birçok ilkleri yaşatan Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi’ndeki diş polikliniği, en ekonomik diş muayene ve tedavisini 5 yıldızlı hastane standartlarında vatandaşlara sunuyor. İmplant hariç tüm diş tedavilerinin gerçekleştirildiği poliklinikten yararlanmak isteyen Kepezlilerin, 338 11 22 nolu telefon numarasından randevu almaları yeterli oluyor. Çocukların rahat etmeleri için, animasyon film izlerken diş tedavisi yapılıyor. Özel polikliniklerde kullanılan malzemelerin en ekonomik şekilde sunulduğu sağlık merkezi, vatandaşlara verdiği kaliteli hizmet açısından Kepezlilerden tam not alıyor.

Antalya’da örneği yok

Kepez Belediyesi hizmet binası yanında açılan sağlık merkezinin kendileri için mutluluk kaynağı olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu hizmetlerin başka hiçbir belediye tarafından verilmediğini vurguladı. Ücretsiz ilaç alınabilecek ecza deposu, talasemi merkezi, evde sağlık hizmeti biriminin de burada olduğunu belirten Başkan Tütüncü, Salı ve Perşembe günleri ücretsiz göz muayenesi tedavisi ve sağlık güvencesi olmayanlara da ücretsiz gözlük hizmeti verildiğini hatırlattı.

Sağlığın başkenti Kepez

Kepezlilerin en iyi sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi için tüm gayreti sarf ettiklerini ifade eden Tütüncü, Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi’ndeki sağlık hizmetlerinin ücretsiz ya da en ekonomik düzeyde olduğunu belirtti. Antalya Bölge Hastanesi’nin de yapılmasıyla Kepez’in bir sağlık başkenti olacağını belirten Tütüncü, Kepezlilerin her türlü sağlık hizmetini almasını kolaylaştıran adımlar attıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.