Kan bağışı kampanyasında Aksu örnek oldu

Kızılay Genel Merkezinin “Kan stoklarımız tükendi” açıklamasının ardından ülke genelinde büyük bir kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay Antalya Şubesi ile AKGİAD’ın düzenlediği Aksu’daki kampanyaya yoğun bir katılım gerçekleşti. Kızılay yetkilileri, “Bundan önce olduğu gibi bu etkinliğimizde de, Aksulular yoğun bir katılım göstererek örnek olmuşlardır” dedi.

16 Ocak 2017 Pazartesi 13:44
Kan bağışı kampanyasında Aksu örnek oldu
AKSU Belediyesinin destek verdiği, AKGİAD tarafından organize edilen "Kızılay' a Gönüllü Kan Bağışı" kampanyası yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Aksu Kaymakamlığı önünde kurulan Kızılay Çadırına giderek, bir ünite kan veren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, kan vermenin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:



"Kan vermenin hayat kurtarması yanında düzenli olarak verilen kanın vücuda olan faydalarını da unutmamak lazım. Kan bağışında bulunmanın önemini birbirimize aşılamamız gerekir. Tüm vatandaşlarımızı kan vermeye, dolayısıyla hayat kurtarmaya davet ediyorum" dedi. Başkan Şahin vatandaşlara da kan bağışı çağrısında bulundu.



AKGİAD Başkanı Duran Celbiş, dernek olarak her yıl Mayıs ayında gerçekleştirdikleri kan bağışı kampanyasına bu yıl da devam edeceklerini belirterek, “Bugünkü kampanya Kızılay Genel Merkezinin çağrısına katılmak amacıyla organize edildi. Üyelerimize, iş dünyasına ve tüm Aksululara göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kampanyaya, Özel Akdeniz Hedef Okulları Sağlık Lisesi öğrencileri de katılımları ile destek verdi.


 

Son Güncelleme: 16.01.2017 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.