Kadınlara meme kanserini anlattılar

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Medikal Onkoloji Bölümü'nden Prof. Dr. Hakan Bozcuk ile Genel Cerrahi Bölümü'nden Op. Dr. Özer İlkgül, Döşemealtı'nda kadınlara meme kanseri hakkında bilgi verdi.

24 Nisan 2015 Cuma 13:34
Kadınlara meme kanserini anlattılar
Döşemealtı Kaymakamlığı İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'nin ortaklaşa düzenlediği 'Kanser Haftası' etkinliği yoğun ilgi gördü. Toplantıda, Prof. Dr. Hakan Bozcuk, Op. Dr. Özer İlkgül ile Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü Kanser Şubesi'nden Uzm. Dr. Oya Dirican konuşmacı olarak yer aldı. Döşemealtı Hükümet Konağı Konferans Salonu'nda gerçekleşen konferansa Kaymakamı Mehmet Baygül, Antalya Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Nevgün Özen, Döşemealtı İlçe Sağlık Müdürü Birgül Yılmaz ve bölge halkı katıldı.

Kanser Haftası nedeniyle bir araya geldiklerini söyleyen Prof. Dr. Hakan Bozcuk, kanser hastalığında tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi. Op. Dr. Özer İlkgül ise yaptığı sunumda meme kanserinin görülme sıklığı ve teşhis yöntemleri hakkında katılımcıları aydınlattı. Uzm. Dr. Oya Dirican ise Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün kanser hastalığıyla ilgili yaptığı faaliyetleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından katılımcılar, Prof. Dr. Bozcuk, Op. Dr. İlkgül ile Dr. Dirican'a sorularını iletti. Toplantı sonrasında sunum yapan hekimlere, Kaymakam Baygül tarafından teşekkür belgesi verildi.

 

Son Güncelleme: 24.04.2015 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.