Kadınlar güne sporla başlıyor

ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi'yle 30'undan 70 yaşına kadınlar parklarda sabah sporu yapıyor. Muratpaşa'nın 17 farklı noktasında kadınlar, belediyenin spor eğitmenleri eşliğinde egzersiz minderleri, pilates bantlarıyla 90 dakika süren sporun ardından güne başlıyor.

09 Aralık 2016 Cuma 14:51
Kadınlar güne sporla başlıyor
Muratpaşa Belediyesi, hafta içi her gün kentin 17 farklı noktasında spor salonlarında, statlarda, parklarda kent sakinleriyle birlikte pilates ve step ağırlıklı sabah sporu yapıyor. Saat 08.30'da başlayan ve 10.00'a kadar devam eden sabah sporuna kadınların ilgisi yoğun. Yüzlerce kadın günün erken saatlerinde yanlarında egzersiz minderleri, pilates bantlarıyla sabah sporuna geliyor.



Muratpaşa Belediyesi'nin spor eğitmenlerince karşılanan kadınlar müzik eşliğinde ısınma hareketleriyle spora başlıyor. Müziğin ritmi yükseldikçe sporun temposu da yükseliyor ve rahatlama egzersiziyle 90 dakikalık spor sona eriyor. Muratpaşa'nın sabah sporuna katılan kadınlar kendilerine verdikleri isimlerle anılmaya dahi başlandı. Bayındır Parkı'nda üç gün sabah sporunda buluşan kadınlar, artık 'Nar Taneleri' adıyla tanınıyor. 


Son Güncelleme: 09.12.2016 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.