Kadınlar bar pilatesle tanıştı

BİRÇOK ülkede popülaritesini her geçen gün arttıran özellikle kadınları tarafından tercih edilen Bar Pilates tanıtım workshopu Antalya'da gerçekleştirildi.

22 Ekim 2015 Perşembe 10:31
Kadınlar bar pilatesle tanıştı


Önder Altıntaş Sanat Merkezi'nde düzenlenen bar pilates etkinliğine 30 kişi katıldı. Bale hareketleriyle yapılan bar pilates kadınlar tarafından yoğun ilgi gördü. İlk kez düzenlenen workshopa Antalya ve çevresinde bulunan beş yıldızlı otellerin fitnes eğitmenleri, spor hocaları ile sektörün profesyonelleri katıldı. Bar pilatesin inceliklerini görme fırsatı yakalayan profesyonellere Bar Pilates Hocası Buket Beldes eşlik etti.

Beldes, öğrencilerine bar pilatesin nasıl yapıldığını nelere dikkat edilmesi gerektiğini gösterdi. İki saatlik eğitimin ardından katılımcılar toplu fotoğraf çektirdi. Bar Pilates eğitimlerinin devam etmesi üzerine çalıştıklarını söyleyen Önder Altıntaş Sanat Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Önder Altıntaş, "Bar pilates çalışması dünya üzerinde büyük popülaritesi olan bale ile pilates karışımı bir spor etkinliği. Merkezimizde bu etkinliği düzenli hale getirmek istiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 22.10.2015 10:32
Anahtar Kelimeler:
KadınPLATEİS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.