Hastaneye röntgen cihazı

FİNİKE Devlet Hastanesi diş ünitesinde kullanılmak üzere son teknoloji panoramik dijital röntgen cihazı alındı.

17 Ocak 2017 Salı 12:33
Hastaneye röntgen cihazı
Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt, diş tedavisinde önemli bir yere sahip olan son teknoloji panoramik dijital röntgen cihazı alarak kullanmaya başladıklarını söyledi. Hastalara daha sağlıklı, daha etkin ve daha hızlı hizmet vereceklerini belirten Dr. Kurt, yine cihaz sayesinde hastaların ağız, diş, çene ve eklem yapıları çok kısa sürede görüntüleneceğini, teşhis, tanı ve tedavinin daha kısa sürede yapılacağını kaydetti. Dr. 4 diş hekiminin görev yaptığı hastanede, yeni röntgen cihazıyla hastaların tedavi ihtiyaçlarını daha hızlı ve etkin karşılayacaklarını söyledi.

Panoramik röntgenin işlevi hakkında bilgiler veren diş hekimi Feray Tekintürk ise "Cihazla hastanın ağzındaki tüm çürükler, dolgu yapılması gereken, kanal tedavisi uygulanması gereken tüm dişler ve gömülü 20'lik dişlerin tespiti mümkün. Hastalarımız yılda en az bir kez çekim yaptırarak dişlerindeki sorunları erken teşhis ettirme imkânına sahip olacak" dedi. 

Son Güncelleme: 17.01.2017 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.