Hastane personelinden yürüyüş

ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde hastane personeli 'Her Gün 10 Bin Adım' etkinliği kapsamında yürüyüş yaptı.

05 Ekim 2016 Çarşamba 11:23
Hastane personelinden yürüyüş
Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında Korkuteli Devlet Hastanesi personeli 'Her Gün 10 Bin Adım' etkinliği düzenlendi. Yürüyüşe Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Şener Şimşek, Hastane Müdürü Resul Arıtürk ile personel katıldı.
3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında farkındalık çalışması olarak yürüyüşlerin başladığını belirten Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Şener Şimşek, "Bu kapsamda da ilçede bu yürüyüşü yapmaktayız. Bu yürüyüşe 'Her gün 10 bin adım' parolasıyla başlıyoruz. Amacımız sağlıklı beslenme, hareketli yaşam, fiziksel aktiviteye dikkati çekmek. Türkiye ve ilçe halkından beklentimiz, onların zamanı geldiğinde toplara tüfeklere karşı yürüdüler ama bugünden itibaren sağlıkları için her gün 10 bin adım atmalarını istiyoruz" dedi.
 

Son Güncelleme: 05.10.2016 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.