Doğa yürüyüşünde dev bayrak açtılar

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde düzenlenen doğa yürüyüşüne katılanlar 1000 metrekarelik Türk bayrağı açtı.

30 Ocak 2017 Pazartesi 10:48
Doğa yürüyüşünde dev bayrak açtılar
Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 'Kumluca Karacaören'i keşfediyor' doğa yürüyüşü düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan yürüyüşe Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, daire amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Otobüslerle yürüyüşün başlama noktasına gelen katılımcılar buradan yaklaşık 6 kilometrelik güzergahta yürüdü. Yürüyüş boyunca jandarma, zabıta ve sağlık ekibi güvenlik önlemi aldı.



Yürüyüş sonunda katılımcılar Karacaören Mahallesi Karabük mevkiine ulaştı. Burada Karacaören Mahalle Muhtarı Yusuf Uysal ve mahalle sakinleri karşıladı. Yürüyüşe katılanlara Kumluca Belediyesi ve Karacaören Mahalle Muhtarlığı tarafından hazırlanan kahvaltı ikram edildi. Yapılan duanın ardından yürüyüşe katılanlar birlik ve beraberlik mesajı vermek amacıyla 1000 metrekare büyüklüğünde Türk bayrağı açtı.



Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak her ay farklı bir yere gerçekleştirdikleri keşif ve doğa yürüyüşlerinin bir yenisini daha gerçekleştirdiklerini anlattı. Yürüyüşe katılanların her yürüyüşte farklı bir temayı gündeme taşıdığını kaydeden Çetinkaya, "Bir önceki yürüyüşümüzde katılımcılar şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okumuşlardı. Bu yürüyüşümüzde ise dev Türk bayrağı açtılar. Doğa yürüyüşlerimize 7'den 70'e herkes katılıyor. Bugünkü yürüyüşümüze de yaklaşık 1000 kişi katıldı" dedi. 

Son Güncelleme: 30.01.2017 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.