Devlet Hastanesi'ne tomografi ünitesi

ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Kaş Devlet Hastanesi'ne bilgisayarlı tomografi cihazı gönderilmesinin ardından kurulan ünite, hizmet vermeye başladı.

20 Ocak 2017 Cuma 11:55
Devlet Hastanesi'ne tomografi ünitesi
Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Davut Ertekin, hastanenin en büyük eksiklerinden tomografi ünitesinin hizmet vermeye başladığını kaydetti. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından hastaneye bilgisayarlı tomografi cihazı gönderildiğini ifade eden Dr. Ertekin, "Çok önemli bir eksik giderildi. İlk kez tomografi hizmeti verilmeye başladı. Bir radyoloji uzmanı, iki röntgen teknisyeniyle günlük ortalama 15 hastaya hizmet veriyoruz. Artık haslarımızı sevk etmek zorunda kalmıyoruz. Hekim arkadaşlarımız daha rahat teşhis ve tedavi yapıyor" dedi. Dr. Davut Ertekin, kısa bir süre sonra hastanede 'MR' (manyetik rezonans) hizmetinin de verilmeye başlanacağını belirtti. 

Son Güncelleme: 20.01.2017 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.