Büyükşehir'den hastalara yardım eli

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Kumluca'da yatağa bağımlı iki vatandaşa bakımlarının daha iyi yapılması amacıyla otomatik hasta yatağı ve tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

23 Mayıs 2017 Salı 14:47
Büyükşehir'den hastalara yardım eli
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, İlçe Hizmet Birimleri işbirliği ile kırsaldaki en uzak mahallelere kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlar tespit edilerek, yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla tekerlekli sandalye ve havalı yatak yardımında bulunuluyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, Kumluca'nın Salur Mahallesi'nde, felç geçiren Ramazan Önal'a bakımının daha iyi yapılması ve rahat edebilmesi amacıyla tam donanımlı hasta yatağı ve tekerlekli sandalye yardımı yaptı. Eskicamii Mahallesi'nde de kanser hastası olan Dursun Karahan'a hayatını daha iyi koşullarda sürdürebilmesi için tekerlekli sandalye yardımı gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi'nin 3 yılda hasta yatağı yardımı yaptığı vatandaş sayısı 300'ü aştı. Ayrıca 137 vatandaşa da tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.

Son Güncelleme: 23.05.2017 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.