7'den 77'ye Bisiklet Turu

MURATPAŞA Belediyesi, Antalya Kent Konseyi ve Antalya Bisiklet Grubu'nun işbirliğiyle bu yıl 20'ncisi düzenlenen 7'den 77'ye Bisiklet turu yapıldı.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 10:13
7'den 77'ye Bisiklet Turu
Atatürk Parkı Türkan Saylan Meydanı'nda toplanan bisiklet grubuna hitap eden Muratpaşa Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Cephaneci ile Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürü İclal Çakır, bisikletin önemine değindi. Cephaneci ve Çakır, otomobil egzoz ve gürültüsünün yarattığı çevre kirliliğinin tek çözümünün bisiklet olduğunu söylerken, amaçlarının bisiklet kullanımına dikkat çekmek olduğuna vurgu yaptı. Çocukları ile birlikte bisiklet turuna katılanlar renkli görüntüler oluşturdu. Konyaaltı ve Işıklar Caddesi'ni takip eden bisiklet grubu, Muratpaşa Kent Meydanı'na kadar geldi. Bisiklet turu sonunda Muratpaşa Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. 




Son Güncelleme: 22.05.2017 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.