4. Gero-Dut ödülü sahibini buldu

AKDENİZ Üniversitesi Gerontoloji Bölümü ile Ulusal, Sosyal ve Uygulamalı Gerontoloji Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü verilen 'Gero-Dut' ödülünün sahibi Uzm. Dr. Özer Yazıcı oldu.

23 Mayıs 2017 Salı 16:37
4. Gero-Dut ödülü sahibini buldu
Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, Aymelek Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yurdagül Altınbaş, Ordu Gölköy Belediye Başkan Yardımcısı Murat Emre Ömerustoğlu, Melbourne Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Terence Seedsman, GeroAtlas 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileri ve Gerontoloji Bölümü öğrencileri ile 107 yaşındaki Mehmet Yılmaz katıldı.



Gerontoloji alanına katkı sunan akademisyen, araştırmacı, uygulayıcı ve gönüllülere verilen 'Gero- Dut Ödülü'nün dördüncüsü bu yıl Elmalı Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Uzm. Dr. Özer Yazıcı'ya verildi. Yazıcı'ya bu ödül Elmalı ilçesinde 60 yaş üzeri yaşlıları bizzat evinde ziyaret ederek evde sağlık bakım hizmeti veren özel bir hekim olması ve yaşlılara ilgi ve hizmetlerinden dolayı verildi.
Açılış Konuşmalarının ardından geçilen ödül töreninde Uzm. Dr. Özer Yazıcı'ya önceki yılın ödül sahibi Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş tarafından ödülü verildi. Uzm. Dr. Özer Yazıcı, “Bu ödülü bundan yaklaşık yüzyıl önce yine bu aylarda vatan savunması için hocalarıyla birlikte gönüllü olarak cepheye koşan ve Çanakkale geçilmez destanını yazan tıbbiyeli ağabeylerim adına alıyorum. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, hepinize saygılar sunuyorum" dedi.
Ödül töreninden ardından bahçeye dut fidanı ekildi.

Son Güncelleme: 23.05.2017 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.