Uçuk değil, gerçek projeler

Aksu İlçesi’nin, sahil bandı ve tarımıyla Antalya'nın gerçek yüzü, aynası olduğunun altını çizen MHP’nin Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Yavuz Selim Yılmaz, “Uçuk değil, gerçekçi projeler sunacağım” dedi.

03 Eylül 2013 Salı 12:30
Uçuk değil, gerçek projeler

Haftalık Sohbetlerin, bu hafta ki konuğu MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Yavuz Selim Yılmaz. Yanlış yönetim sonucu Aksu’nun, Aksu olmaktan çıktığını ifade eden MHP’li Yavuz Selim Yılmaz, “Sahiller rant bölgesi olup pazarlanmış. Dolayısıyla Aksu'nun gerçek sahibi Aksu halkı hiçbir şeyden faydalanamıyor” diye konuştu.

Çocukluğunun, gençliğinin bu bölgede geçtiğinin altını çizen MHP’nin Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz, “Bu bölgenin havasını soluyup, yaşadığım ilçede kurduğum hayallerimi hayata geçirme zamanı geldi. Bölge insanının artık taşı toprağı altın olan Aksu’da bundan sonra rahat ve huzur içerisinde yaşaması için elimden gelen tüm hizmeti yapacağım”.

MHP Her bölgede kuvvetli olduğunu söylüyor, Neden Aksu..?
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin hiçbir yerinde oy sorunu olmadığı gibi misak-ı Milli sınırları içerisinde partimiz her bölgede onlarca aday çıkartabilecek, güce sahiptir. Geçmişte Ülkemizin her bölgesinde aday çıkartan partimiz, neredeyse her bölgeden de milletvekili ve belediye başkanlıkları kazanmıştır.

Ben neden Aksu’yu seçtim sorusuna gelince de; çocukluğum, gençliğim bu bölgede geçti. Tüm hayallerimi çocukluğum ve gençliğim boyunca hep bu bölgede kurdum. Acıyı ve tatlıyı hep Aksulularla birlikte yaşadım. Bu bölgeyi ve bölge insanını çok iyi tanıyorum. Buranın sorunları bugüne kadar hiçbir zaman ehil ellere geçmediği gibi bölge insanının toprakları arazi mafyaları tarafından yağmalandı, kimse sahip çıkmadı. Bölge insanının artık taşı toprağı altın olan Aksu’da bundan sonra rahat ve huzur içerisinde yaşaması için elimden gelen tüm hizmeti yapacağım.  Çocukluğumun, gençliğimin bu bölgede geçmesi, bölgeyi iyi biliyor olmam ve sorunların çözümlerini de sunacağıma tam inancımla Aksu diyorum.  Aksu, Antalya'nın arka bahçesi değildir. Sahil bandı ve tarımıyla Antalya'nın gerçek yüzü, aynasıdır.

Aksu her parti için önemli bir İlçemiz, ayrıca yatırım bekliyor, Projelerinizden bahsedebilir misiniz..?
Adaylığım gerçekleştiğinde projelerim hakkında detaylı açıklamalar elbet vereceğim. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden seçilen her belediye başkanımız yıllar geçse bile efsane olarak anılmaktadır. Bu kişiler hiçbir zaman “Önce ben” demeden hakka ve halka hizmet adına çalışmışlar ve efsane olmuşlardır. Yine geçmişte seçim öncesi MHP adayları farklı düşüncelerle çok güzel projeler çıkartmış ve bu projeler haksız bir şekilde başkaları tarafından yani diğer siyasi partiler tarafından çalınmıştır.

Hatta geçtiğimiz seçim döneminde MHP seçim beyannamesinde Hilal Kart’ı kamuoyuna sunmuş ve vatandaşın büyük ilgisini çekmişti. Şimdi AKP Hilal kart modelini farklı bir isimle uygulayarak vatandaşa şirin gözükmektedir. AKP zihniyeti hatta 2002 seçimlerinde afişlerle vizyonunu ortaya koyan Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin “2023 Lider Ülke Türkiye” sloganını bile çalmış hiç yüzü kızarmadan kendilerine mal ederek toplumu kandırmaktadır. Bundan dolayıdır ki MHP projelerini günü gelmeden açıklamayacak ve günü geldiğinde halkın hizmetine en iyi şekilde sunacaktır.

Uçuk değil, gerçekçi projeler sunacağım. Tarım, mülkiyet, vakıf ve 2B arazi sorunları var;  en önemlisi mülkiyet sorunu, mülkiyet sorununu Aksu'lularla çözeceğim. Günümüzde siyasi hırsızlık çok oluyor o nedenle Aksu'nun menfaatleri doğrultusunda hazırlamış olduğum projelerimi adaylığım netleştiğinde kamuoyu ile paylaşacağım.

Aksu’ya neler vaat ediyor sunuz..?
Türkiye bir hukuk devletidir.  Mevzuatta 5393 sayılı belediye kanununda imar kanununa göre ne gerekiyorsa yapacağız hiç kimse hukukun ve adaletin üstünde değildir. Kanunların emrettiği şekilde hareket ederiz. Aksu’nun bundan sonra yaşadığı bölgede her zaman yüzü gülecek. En azından bu bölgeye bir daha hiçbir mafya ve metazori ile kimse giremeyecek hemşerilerimin elinden kimse bişey alamayacak. Yıldırma politikalı ile halkın gözü korkutulmayacak. Belediyeyi evi bilecek ve tüm sorunlar burada gerçekçi bir şekilde çözülecek. Bugün git yarın gel dönemleri bitecek. Halka şirin gözükmek adına yalan yanlış yatırımlar yapılmayacak. Aksulu belediyesine sahip çıkacak, bizde aksulu hemşerileremize sahip çıkarak, birlikte yöneteceğiz. Aksulu hemşerilerimize belediyeyi birlikte yönetme ve bölgemize birlikte sahip çıkmayı vaat ediyorum.

Aksu’nun sorunları çok, örneğin sahildeki otellerin bazılarının bölümlerinin kaçak yapıldığı söyleniyor, siz bu güçlü oldukları söylenen otellerle nasıl başa çıkacaksınız..?

Aksu, Aksu olmaktan çıkmış, sahiller rant bölgesi olup pazarlanmış. Dolayısıyla Aksu'nun gerçek sahibi Aksu'luların da denizden faydalanmak gibi ihtiyaçları var. Ulaşımını belediyenin yapacağı halk plajları yapılacaktır. Gücünü milletten alan Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir ferdi olarak bana yetki verildiğinde metazori ve arka bahçelerde yapılan pazarlıkları ve tüm oyunları bozacağım. Eğer yasalara ve hukuka aykırı bir şeyler yapılmışsa kimsenin gözünün yaşına bakmayacağımızı herkes bilmeli. Geçmişte Antalya’da polisin bile giremediği kepez bölgesinde MHP yönetimi bu bölgeye girmiş ve medeniyeti getirmiştir. Yollar açmış, parklar yapmış, okullar yapmıştır. Kepezi MHP medeniyetle tanıştırmış devletin gücünü bir takım insanlara göstermiş, yasadışı girişimler bu bölgede MHP ile son bulmuştur.

Aksu halkının denize girecek yeri kalmadı, oteller her tarafı parselledi, örneğin siz denize nereden girersiniz..?
Denize girememek Aksulu’nun değil bu bölgeyi yönetiyorum diyenlerin ayıbıdır. Aksu’yu en iyi şekilde yönetiyorum diye avazı çıktığı kadar bağıranların ayıbıdır. Konuşurken mangalda kül bırakmayan seçilmişler, seçildikten sonra sırtını Aksuluya dönüp gerçek yüzünü ağababalarına göstermektedir. Aksu’lunun elinden alınmaya çalışılan her karış toprak ve gasp edilen her santimetrekare alan Aksulu hemşerilerimize yeniden inşallah bizimle birlikte kazandırılacaktır. Bölge halkı geçmişte olduğu gibi seçildiğimiz takdirde yine deniz kenarında kamplarını, obalarına kurarak denize girecektir. Bizim halkımız kendi denizinde ayağını bile sokamamaktadır. Geldiğimizde ilk işim işimiz, metazori ile halkımızın elinden alınan her alan hemşerilerimize yeniden kazandırılacaktır.

Aksu bölgesinin her geçen gün aday adayları artıyor, Siz bu kişilerin içinden nasıl sıyrılmayı düşünüyorsunuz..?  
Aksu bölgesinde her geçen gün artan aday adaylarının Milliyetçi Hareket Partisinden olması sevindirici, gurur verici. Bu Aksu'da MHP’nin potansiyelinin tam olduğunun ve vatandaşın Milliyetçi Hareket Partisine olan teveccühün bir göstergesidir. İnşallah bende vatandaşlarımızın göstermiş olduğu bu teveccühe layık olacağım. Aksu'lu hizmet politikasında MHP'ye güvenmektedir. Bende Ülkücü, Türk Milliyetçisi olarak, bu bilinçle hareket edip gecemi gündüzüme katarak çalışacağımın sözünü veriyorum.

Son Güncelleme: 10.09.2013 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.