HAYALİMDEKİ BAŞKAN

Hayalimdeki Başkan köşemizin bu haftaki konuğu olan Pınarlı Mahallesi sakinleri, aday adayları ve siyasi partilere önemli mesajlar verdi. Pınarlı, sözünde duracak, söz verdiği zaman yerine getirecek, seçildikten sonrada sözünü unutmayacak bir başkan istiyor

29 Ekim 2013 Salı 15:32
HAYALİMDEKİ BAŞKAN
Gazeteniz Güney Haberci Aksu, siz değerli okurlarının görüşleri için sayfalarına taşıdığı ‘Hayalimdeki Başkan’ köşesinin bu haftaki konuğu, Pınarlı Mahallesi sakinleri oldu. Yerel seçimler öncesi kenti yönetmesini istedikleri başkan adayını anlatan Pınarlı halkı, yapamayacağı işler için söz vermeyen, söz verdiği zamanda kapı gibi sözünün arkasında duran bir belediye başkanı istediklerini dile getirdi. Vatandaşlar, hayallerindeki başkanı böyle anlattı.

Ferdi İner: Öncelikle dürüst ve sözünün eri bir başkan istiyoruz. İlçemizin imar ve altyapı gibi ciddi sorunları var. Bu sorunları çözecek ve aralıksız hizmet üretecek bir başkanımız olsun. Yoksa seçim dönemi yaklaştığı zaman göz boyamak amacıyla birkaç çalışma başlatacak bir başkan istemiyoruz.


Celal Büyükce: Herşeyden önce verdiği sözü yerine getirecek bir başkan istiyoruz. Aksu’yu gelişmiş kentler seviyesine getirecek, çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturacak başkanımız olsun. Yoksa Aksu şu an olduğu yerde sayıyor. Diğer ilçeler bizi çoktan geçti ve yanlarına bile yaklaşamıyoruz.


Mevlüt Kılınç: Esnafın halini hatırını soracak, dertlerini sıkıntıları dinleyecek ve sürekli halkın arasında olacak bir başkan istiyoruz. Sadece seçimden seçime yanımıza uğrayacak değil, her zaman yanımızda olacak, sıkıntılarımızı çözecek ve Aksu için, Aksu halkı için durmadan hizmet üretecek bir başkanımız olsun.


Ali Doğruer: Sözüne özüne bağlı, dürüst bir başkan istiyoruz. Ne dediyse yapacak, yapamayacağı işler için vatandaşa söz vermeyecek bir başkan tarafından yönetilmek istiyoruz. Bunun yanı sıra sürekli halkın içinde olacak, halkının dertlerini sıkıntılarını dinleyip çözüm üretecek bir başkan hayal ediyoruz.


Yıldırım Tombul: Vatandaşla ilgilenecek, vatandaşın sorununu çözecek ve gariban bir vatandaş aradığında dahi ulaşacağı bir başkan istiyoruz. Öksüze yetime kol kanat gerip sahip çıkacak, belirli grupların değil halkın tüm kesiminin başkanı olacak bir kişi istiyoruz. Ayrıca sözünün eri, dürüst ve ilkeli olacak.


Uğur Sarıkaya: Halkın derdini, sıkıntısını çözecek, durmadan çalışıp hizmet üretecek bir başkan istiyoruz. Ayrıca ilçemizde gençlerin sosyal ve kültürel aktiviteler gerçekleştirebileceği mekanlar yok. Bunları da inşa edecek, Aksu’yu her yönüyle gelişmiş ilçeler seviyesine getirecek bir başkanımız olsun.



Süleyman Demir: Hizmet üretebilecek, halkın içinde olacak ve aradığımız zaman ulaşabileceğimiz bir başkan istiyoruz. Vatandaşın derdiyle sıkıntısıyla yakından ilgilenecek, sadece seçimden seçime değil, seçimden sonrada vatandaşın arasında olacak ve sorunlarımızı çözecek bir başkan görmek istiyoruz.


Semra Gürten: Esnafını halkını sürekli gezip dolaşacak, derdini sıkıntısını dinleyip çözümler üretecek, sade bir vatandaş aradığında dahi ulaşılacak bir başkan istiyoruz. Seçimden seçime halkın arasına girip oy isteyecek, göstermelik işler yapacak bir başkan istemiyoruz. Başkanın seçildikten sonrada halkın arasında olmasını istiyoruz.


Mehmet Şahin: Halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, sürekli halkın içinde olacak ve ilçeyi halkıyla birlikte yönetecek bir başkan istiyoruz. Aksumuza sözünün eri, dürüst, ilkeli ve çalışkan bir başkan yakışır. Görevini layıkıyla yerine getirecek, yapamayacağı işler içinde söz vermeyecek bir başkanımız olsun.


Cevdet Balcı: Sözünde duran, yerine getiremeyeceği işler için söz vermeyen, dürüst, ilkeli ve ileriyi görebilen bir başkanımız olsun. Halkın arasında olan, halk adamı bir belediye başkanı istiyoruz. Halkını dinleyecek, halkının sorunlarına dertlerine çözüm bulacak ve Aksu’yu her yönüyle kalkındıracak bir başkana ihtiyacımız var.
 

Son Güncelleme: 29.10.2013 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.