Aksu parlayan bir yıldız oldu

İlgiyle izlenen yazı dizimiz “Aksu’nun Markaları”nda bu hafta, genç işadamı Osman Kepez’le birlikte Aksu’nun dünü, bugünü ve yarınını konuştuk.

16 Kasım 2015 Pazartesi 13:25
Aksu parlayan bir yıldız oldu


HONAMLI YÖRÜĞÜ
Aksu’nun Markaları’nda bu hafta tanınmış işadamı ve politikacı Osman Kepez’le birlikteyiz. Muratpaşa Belediyesi’nin Ak Parti’li Meclis Üyesi olan Kepez, ilçemizin Mandırlar Mahallesi’nden ve Honamlı Yörükleri’nden bir ailenin oğlu.

AKSU YÜKSELİŞTE
Kundu ve Isparta Yolu üzerinde iki petrol istasyonu bulunan işadamı Kepez, Aksu’nun önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Antalya’nın parlayan yıldızı olacağını söyledi ve imar sorunları aşıldığında büyük bir kalkınma hamlesi yaşayacağını vurguladı.

AKSU ekonomisinin geleceğini ve ilçemizin her açıdan gelişimini tartışmak üzere her hafta bir konukla yaptığımız söyleşiler, okurlarımız açısından tiryakilik haline geldi. Gazetemizi daha ilk sayısından itibaren takip eden çok sayıda okurumuz, bu söyleşileri bir kitap haline getirmemizi ısrarla istiyor. Bakalım… 2016’da bu konuya da el atmayı çok isteriz.

AKTİF GÖREVLER
Efendim, gelelim bu haftaki konuğumuza. Kendisini çok iyi tanıdığınızdan eminiz. Mandırlar Mahallesi’nden ve Honamlı Yörükleri’nden olan Osman Kepez tanınmış bir ailenin oğlu. Kendisi, Ak Parti Muratpaşa Meclis Üyesi olarak politikada aktif görevler üstlenirken, iş dünyasında da başarılı projelere imza atıyor. Kundu ve Isparta Yolu üzerinde iki petrol istasyonu bulunan Osman Kepez’le ilçemizin dünü, bugünü ve yarınlarını konuştuk.

EVLİ VE İKİ ÇOCUKLU
Aksu’yu, Antalya’nın geleceğinde parlayan bir yıldız olarak tanımlayan genç işadamı, özgeçmişini şöyle özetledi: “35 yaşındayım, Akdeniz Koleji mezunuyum. Evliyim, İsmail ve Göktuğ isminde iki oğlum var. Eğitimimi tamamladıktan sonra baba mesleği olan petrolcülüğe başladım. Ülkeme ve Antalya’ya hizmet etmek için elimden gelen çabayı gösteriyorum.”

ADIMLAR ATILIYOR
“Aksu nasıl şaha kalkar?” sorusuna net bir yanıt veren Kepez, şöyle devam etti: “Aksu’nun kalkınmada en büyük adımları atmaya başladığını görmekteyiz. Bunun ilk işaretleri alınmaya başlandı. Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in el ele vermesiyle birçok sorunun aşılmaya başlandığını, bu çabalara Hükümetimizin de çok büyük destekler sağladığını görmekteyiz.”

SORUNLAR AŞILIYOR
Osman Kepez, “Binlerce yıllık tarihi barındıran Perge, bir doğa harikası olan Kurşunlu, dünyaca ünlü oteller bölgesi Kundu, lezzet şampiyonu köftemiz ve seralarımızla birlikte büyük bir zenginliği elinde tutan Aksu’nun gelişmenin ilk işaretlerini vermeye başladığını görmekteyiz. Mülkiyet ve imar sorunları aşıldığında Aksu büyük bir hızla kalkınacak” dedi.

SERİK’LE BİRLEŞİYORUZ
Aksu’nun yakın gelecekte Serik’le birleşeceğini kaydeden işadamı Kepez, ilçenin Antalya kent merkezi ile zaten arasında belirgin bir ayrılık olmadığına dikkat çekti. Vatandaşın 1 Kasım’daki seçimlerde gereken desteği yönetime verdiğini de ifade eden Kepez, “Aksulu hemşerilerimiz çözümün adresinin Ak Parti olduğunu açık bir şekilde dile getirdi. Bunu devamını da Belediye Başkanımız Halil Şahin getirecek” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 16.11.2015 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.